Roman yarismasinda yine finale kaldim dua edin bana bu sefer alayim... Avon hediyemi bu hafta icinde gonderecek ve lutfen sizlerde arayin musteri hizmetlerini rimeller icin yollucaz diyorlar hele yollamasinlar...sizde ugrasin pesini birakmayalim
Mega Effects gönderimleri devam etmektedir. Yollanacak olan kişi sayısı fazla olduğundan elinize ulaşması uzun sürmektedir. Diğer yarışmalarda kazananlar listesinde ismi olanların gönderimler ile ilgili herhangi bir sorusu var ise 0212 473 11 11 numaralı Avon Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Şimdiye kadar açıklanmayan ve gönderimi yapılmayan herhangi bir uygulamamız olmamıştır. Teşekkürler.
Mega Effects gönderimleri devam etmektedir. Yollanacak olan kişi sayısı fazla olduğundan elinize ulaşması uzun sürmektedir. Diğer yarışmalarda kazananlar listesinde ismi olanların gönderimler ile ilgili herhangi bir sorusu var ise 0212 473 11 11 numaralı Avon Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Şimdiye kadar açıklanmayan ve gönderimi yapılmayan herhangi bir uygulamamız olmamıştır. Teşekkürler.
Avon şu soruya cevap veremiyor.Kargoları teslim edilenlerin durumu ne olacak?Sadece tekrar gönderim yapılacaktır diyor.Bu gönderilerde hediyeleri Avona geri gidenler.Onlarınki gelir.Ama teslim olunanların sanmıyorum
ülker lavivadan paketim geldi
lorealden mesaj gelmiş ne gelecek bilgisi olan var mı??
benide azönce kargo aradı lorealden dosya var ama adres belirtilmemiş dedi,dosya olduğuna göre mucizevi yağ sanırım,numune..
Aras kargomu,benide aradı dosyanız var dedi
evet..adres niye vermemişlerse..sadece numuneyse gitmicem almaya
loreal geldi banada bir kişiye üç tane kagıt numunelerden koymuslar
foto ekleyebilirmisiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben kullandım bu mucizevi yağı cidden iyiymiş beğendim
fikrimühimden burun bandı kampanya maili gelmiş
Avon Parfüm geldi.Bekleyin
bana şimdi geldi avon parfüm.. teklifimi tekrarlıyım.. ankaradan erkek parfümü kazanmış olup kadın parfümü isteyen varsa takas etmek istiyorum.. ambalajını açmadım..
Hadise Cikartan Makyajlar kolisi geldi sonunda gercekten guzeller...rimeller bu hafta icinde gonderilecek diyorlardi...gittigidiyor cek kodu geldi babama ayakkabi aldm