0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir anketten ülker mutlu anlar kaznmıştım gelmedi bir türlüadres vermemişmiydik acaba unuttumda
Merhaba, Kartal’ın Delileri Maça! Kampanyamızda ilk 500 içerisinde yer aldığınız için t-shirt kazandınız.27 Ekim Perşembe günü Beşiktaş meydanında gerçekleştirilecek festival alanından hediye t-shirtünüzü kimliğiniz ile birlikte alabilirsiniz.Gün boyu düzenlenecek aktivitelere katılarak maç bileti kazanabilirsiniz. Saygılarımızla Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. bana sımdı bu geldı ama ben ankaradayım napcam sımdııııııı nsl alcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olun huehuehueh Armmağan amca desem İphone olurmu?
bana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olun huehuehueh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olun huehuehueh benim oğlum 3 yaşında küzeni 2 yaşında telefonda bağırıyor bana abi deeee bakyoksa senin sacını bşını yolarım diye.seninki iyiymiş hediye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir anketten ülker mutlu anlar kaznmıştım gelmedi bir türlüadres vermemişmiydik acaba unuttumda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burdan mail gelip cevaplamanız gerekiyordu
Abiiiiii Armağan Abi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olun huehuehueh Armağan abi ben de istiyorum..