metrolarım gelmiş yagülümser gel fındıklıları sakladım

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmetrolarım gelmiş yagülümser gel fındıklıları sakladım
yuppiii geleymmmmmmm
nerdeydn sen bgn ben sn yokkken duzlstrıcı kazandmmm
ya çalışıyodum öldüm geberdim ayaklarımı hissetmiyom
dnleeennnn
nerdeeeee calısıodnnndnleeennnn
ama çok pis yoruldum felç
tamam calıs para kazan eve ekmek getir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnerdeeeee calısıodnnndnleeennnn
yaw kuzen colinste benim.bayrama kadar çok yoğun oluyomuş 4 gün çaılşcam günlük 50 tl ohhama çok pis yoruldum felç
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnerdeeeee calısıodnnndnleeennnn
yaw kuzen colinste benim.bayrama kadar çok yoğun oluyomuş 4 gün çaılşcam günlük 50 tl ohhama çok pis yoruldum felç
amann pekte nariniztamam calıs para kazan eve ekmek getir
![]()
oh be ups den mesaj gelmiş sonunda gladeden akzandığım sepetim geliyomuş yaw bide limangodan biri ehsabıma girip bana bişeyler almış hahahahaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnerdeeeee calısıodnnndnleeennnn
ya bnde geçen sene lcw de çalışmıştım 25 verdiler bana snn para iimiş
mesele kuzenin ticket 250 tl lcw 100 veriyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnerdeeeee calısıodnnndnleeennnn
oy oy oy oy.aman da yazık sana
kıl bi müdür yardımcısı var kızı kimse sallamıyor bende ilk 1-2 saat ciddi aldım sonra takmadım