0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineylülden beri beklediğim mercedes benz yeleğim gelmemişti kasımda dagıtılcak felan diye oyaladılar durdular sonunda facebook sayfalarına yazdım dedim ki yılbaşından sonra gönderin baride takvimide yanına koyarsınız felan diye dalga geçer gibi bugün yollamışlar geldi ve takvimide koymuşlar 2013 ama yeleğin yanına isveç çakısı gibi birşey vermişler o güzel :=)o çakı harika bir şey, ben de geçen sene kazanmıştım... çok işime yarıyor...
eylülden beri beklediğim mercedes benz yeleğim gelmemişti kasımda dagıtılcak felan diye oyaladılar durdular sonunda facebook sayfalarına yazdım dedim ki yılbaşından sonra gönderin baride takvimide yanına koyarsınız felan diye dalga geçer gibi bugün yollamışlar geldi ve takvimide koymuşlar 2013 ama yeleğin yanına isveç çakısı gibi birşey vermişler o güzel :=)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineylülden beri beklediğim mercedes benz yeleğim gelmemişti kasımda dagıtılcak felan diye oyaladılar durdular sonunda facebook sayfalarına yazdım dedim ki yılbaşından sonra gönderin baride takvimide yanına koyarsınız felan diye dalga geçer gibi bugün yollamışlar geldi ve takvimide koymuşlar 2013 ama yeleğin yanına isveç çakısı gibi birşey vermişler o güzel :=)o çakı harika bir şey, ben de geçen sene kazanmıştım... çok işime yarıyor...Çakıyı merak etttim şimdi nası bişey acaba resmini koyarmısınız:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineylülden beri beklediğim mercedes benz yeleğim gelmemişti kasımda dagıtılcak felan diye oyaladılar durdular sonunda facebook sayfalarına yazdım dedim ki yılbaşından sonra gönderin baride takvimide yanına koyarsınız felan diye dalga geçer gibi bugün yollamışlar geldi ve takvimide koymuşlar 2013 ama yeleğin yanına isveç çakısı gibi birşey vermişler o güzel :=)o çakı harika bir şey, ben de geçen sene kazanmıştım... çok işime yarıyor...Çakıyı merak etttim şimdi nası bişey acaba resmini koyarmısınız:Dyoğun istek üzerine Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin