gülümser bende hiç buzdolabına koymadım aklıma gelmedi hiç iyi fikir aslında daha dayanıklı olur
bende lens kazanmıştım açtım suyuna koydum takamıyorumm gözümee yaa :S nasıl takcamm kırpıyom hep gözümü takarken
 hiiiiç korkma işart parmagnın ucuna yerleştir,orta parmagnla göz altını asagı dogru cek,işart parmagnı gozune dogru getr pıt dıe kapıverır zaten 

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingülümser bende hiç buzdolabına koymadım aklıma gelmedi hiç iyi fikir aslında daha dayanıklı olurbana doktor demstı canım
hatta suresı gecen lensın olursa onuda dolaba koy,tatile filan gidersen havuzda denizde kullanırsın demişti

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende lens kazanmıştım açtım suyuna koydum takamıyorumm gözümee yaa :S nasıl takcamm kırpıyom hep gözümü takarkenya dünyanın en kolay şeyi aslındahiiiiç korkma işart parmagnın ucuna yerleştir,orta parmagnla göz altını asagı dogru cek,işart parmagnı gozune dogru getr pıt dıe kapıverır zaten

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende lens kazanmıştım açtım suyuna koydum takamıyorumm gözümee yaa :S nasıl takcamm kırpıyom hep gözümü takarkenya dünyanın en kolay şeyi aslındahiiiiç korkma işart parmagnın ucuna yerleştir,orta parmagnla göz altını asagı dogru cek,işart parmagnı gozune dogru getr pıt dıe kapıverır zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende lens kazanmıştım açtım suyuna koydum takamıyorumm gözümee yaa :S nasıl takcamm kırpıyom hep gözümü takarkenya dünyanın en kolay şeyi aslındahiiiiç korkma işart parmagnın ucuna yerleştir,orta parmagnla göz altını asagı dogru cek,işart parmagnı gozune dogru getr pıt dıe kapıverır zaten
 lensmi büyük acabaa :S boyutları varmı bunların
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende lens kazanmıştım açtım suyuna koydum takamıyorumm gözümee yaa :S nasıl takcamm kırpıyom hep gözümü takarkenya dünyanın en kolay şeyi aslındahiiiiç korkma işart parmagnın ucuna yerleştir,orta parmagnla göz altını asagı dogru cek,işart parmagnı gozune dogru getr pıt dıe kapıverır zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin![]()

olmuyo iştelensmi büyük acabaa :S boyutları varmı bunların
 sen işaret parmağının ucuna lensi koy, sol elinle kaşından yukarı çek, sağ elinin orta parmağıylada alttan çek tam karşıya bakarak lensi yapıştır hemen tutuverir zaten ama bide çıkarması var o birazda zor ben ilk taktığımda abartısız 1 saat uğraşmıştım kesin yapıştı çıkmıcak dedm ama yöntemi varmış arkadaştan öğrenince çıkarabildim:)