0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson glisler geldigliss şansımdan mı?evet A ile ismi başlayanları göndermişler.Benim A lar geldi.B yokBir de ne göderdiler yazarsanız? 1 şampuan mı, yoksa bir kaç ürün mü?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson glisler geldigliss şansımdan mı?evet A ile ismi başlayanları göndermişler.Benim A lar geldi.B yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson glisler geldigliss şansımdan mı?
son glisler geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson glisler geldigliss şansımdan mı?evet A ile ismi başlayanları göndermişler.Benim A lar geldi.B yokBir de ne göderdiler yazarsanız? 1 şampuan mı, yoksa bir kaç ürün mü?tek şampuan yurtiçi kargo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson glisler geldigliss şansımdan mı?evet A ile ismi başlayanları göndermişler.Benim A lar geldi.B yokhazır 3 tl ye görmüşken stok yapın bence çünkü bizim buralarda pahalı bir şampuanBir de ne göderdiler yazarsanız? 1 şampuan mı, yoksa bir kaç ürün mü? o şampuanın aynısı buradaki markette 3 tl dün gördüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson glisler geldigliss şansımdan mı?evet A ile ismi başlayanları göndermişler.Benim A lar geldi.B yokhazır 3 tl ye görmüşken stok yapın bence çünkü bizim buralarda pahalı bir şampuanBir de ne göderdiler yazarsanız? 1 şampuan mı, yoksa bir kaç ürün mü?
1 adet gliss şampuan geldi
Barilla set geldi 2 makarna 2 sos aras kargo ile