u2 yi nestleye sikayet ettim bir gunde mng yle ipad i gonderdiler,nestle ile ilgili 2 genel olarak
6 kez u2 firmasini hediye veren markaya sikayet ettim boyle yapinca 1-2 gunde urun geliyor,
bugün gody mamalarından arandım adres teyiti için ve realde fiyatına baktım 2.5 kg kedi maması 32 küsur baya şanslıyız 
form dolduran herkesemiydi bu
u2 yi nestleye sikayet ettim bir gunde mng yle ipad i gonderdiler,nestle ile ilgili 2 genel olarak
6 kez u2 firmasini hediye veren markaya sikayet ettim boyle yapinca 1-2 gunde urun geliyor,
bizde ipad kazansak bizede getirmeseler bizde şikayet ederdik
Saklıköy geldi,İstanbul is-mail dağıtımla
dün signal sepetim geldi ok güzel parexi bekliyorum
arkadaşlar bu selpağın göndericisi hangi firma görünüyor ? bu uyuz aras kargo hiç tanımadığım birine verdik falan dediler , nereye şikayet edebilirim?
arkadaşlar bu selpağın göndericisi hangi firma görünüyor ? bu uyuz aras kargo hiç tanımadığım birine verdik falan dediler , nereye şikayet edebilirim?
kimin teslim aldığını öğren kargoya hesap sor bence onlar bulsun çaresini
benimde yky kitaplarım geldi.
aras kargoya şikayet etmeniz uygun gibi kanımca azıcıkda tehditkar konuşmak gerekebilir kargomu getirin yoksa dava açarım,ilgili yerlere hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım gibilerinden blörf yapılabilir

sonuçta mağdursunuz ve bunun giderilmesi gerekiyor