oooof oooff panik atağım avr bnm sinirden yine kriz tuttu ağzına tüküreyim peri gibi offff

gece kremi aldım çok şükür 

happines e niyet summer e kısmet oldu benimkiside 

ben bi sene tedavi oldum trafik kazası geçirince tedavim yarım kaldı şimdi her üzüntüde heyecanda tekrarlıyo  

ben bi sene tedavi oldum trafik kazası geçirince tedavim yarım kaldı şimdi her üzüntüde heyecanda tekrarlıyo  
çok qeçmiş olsun;üzüldüm :/

dikkat edin kendinize sarayları verseler sağlık yerine gelmez bi daha eğlence olarak görün allah kimselere vermesin panik atağı çok kötü bişey evlere sığamıo insan takmayın yarın alırız inşallah

arkadaşıma ruj alacaktm:(

dikkat edin kendinize sarayları verseler sağlık yerine gelmez bi daha eğlence olarak görün allah kimselere vermesin panik atağı çok kötü bişey evlere sığamıo insan takmayın yarın alırız inşallah
işyerinde olmasam kolay da bu bilgisayar kağnı gbi 

tabiki sağlığımdan önemli değil oyalanıyorum ama insan alamayınca kendini kötü hissediyo