0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen kötü burda 4 5 kişi var aslında herkez ne almayı düsündugunu söylerse bizlere faydası olabılırwish of love edt için bakalım calıscam ben yada ilk parfum ıcın ugrasırımgünaydın arkadaşım wish of love benimdi ama yaa güzel değil bence wish of love girdim katılım koşullarını kabul et kutucuğu çıkmadı 3 kez denedim olmadı bende 6. sıradaki Tasha EDT aldım nasıl ürün kullanan varmı arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen kötü burda 4 5 kişi var aslında herkez ne almayı düsündugunu söylerse bizlere faydası olabılırwish of love edt için bakalım calıscam ben yada ilk parfum ıcın ugrasırımgünaydın arkadaşım wish of love benimdi ama yaa
en kötü burda 4 5 kişi var aslında herkez ne almayı düsündugunu söylerse bizlere faydası olabılırwish of love edt için bakalım calıscam ben yada ilk parfum ıcın ugrasırım
net hızıyla alakalı, küfretcekseniz ttnete küfredin, avonun bunda bi suçu yok
e sayfamda benim hediyem çıkmıyo alamadım mı yani
sağol kene200011yarın şimdiden söliyim ilk parfüme kimse girmesin eliniz boş dönersiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapine sayfamda benim hediyem çıkmıyo alamadım mı yani seninle aynı anda formu dolduran biri daha önce davrandıysa alamayabiliosun