oysa hep kendi hesabımdan kendime almya çalıştım ama
kuzenle arkadaşıma oyunu oynamaya vakitleri yok die yardım ediyorum
bende kendime parfüm almayı düşünüyorum bi hafta geçince ama alamıcam sanırımoysa hep kendi hesabımdan kendime almya çalıştım ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kendime parfüm almayı düşünüyorum bi hafta geçince ama alamıcam sanırımoysa hep kendi hesabımdan kendime almya çalıştım ama
haftanın süprizini bekle 200 stok koyuyolar bu hafta parfüm vardı haftayada olucak salı gününe dikkat
Sonunda 3 ürün aldımoh beaaa:)
bencede çok haksızlık oldu arkadaşlar bizler 1 tane bile alamadan kimileri 4 . siparişe geçdiler çok üzüldüm bugün vazgeçdim artık bu işden sizlere kolay gelsin zaten bu oyun yüzünden sinir küpü oldum çıkdım kalan sabrımıda artık bekleyerek tüketmeyeceğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar 3 tane aldım evet aynı günde:
1)50`s Glam EDT
2)Nailwear Pro Tırnak Cilası - Midnight Plum
3)Nailwear Pro Tırnak Cilası - Viva Pink
Çok çok çok ama çok çok çok..
TEŞEKKÜRLER arkadaşlar..Kaç gündür alamıyordum geç kalıyordum..İnşallah sizlerde alabilirsinizTebrikler devrim bu ara pek göremiyodum seni sevindim kazandığına
Gülhan sevgili dosttum aslında buralardayım ama yalnız takılıyorum..Çok teşekkür ederim qerçekten
siparişiniz alındıysa anasayfada bu şekilde çıkıo
saol
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar 3 tane aldım evet aynı günde:
1)50`s Glam EDT
2)Nailwear Pro Tırnak Cilası - Midnight Plum
3)Nailwear Pro Tırnak Cilası - Viva Pink
Çok çok çok ama çok çok çok..
TEŞEKKÜRLER arkadaşlar..Kaç gündür alamıyordum geç kalıyordum..İnşallah sizlerde alabilirsinizTebrikler devrim bu ara pek göremiyodum seni sevindim kazandığına
Gülhan sevgili dosttum aslında buralardayım ama yalnız takılıyorum..Çok teşekkür ederim qerçekten
siparişleri aynı hesaptan mı verdn :S