0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullanın aynı yöntemlemi elle yazarak çünkü roboformda bir sorun var diyorlar herkes roboformkullanınca kitleniyormuşkopyala yapıştırla aldım umudum yoktu aslında sipariş verdikten sonra nasıl olsa olmamıştır diye bakmamıştım bile ama sonra anasayfada yazdığını gördümkopyala yapıştır nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunz bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullanın aynı yöntemlemi elle yazarak çünkü roboformda bir sorun var diyorlar herkes roboformkullanınca kitleniyormuşkopyala yapıştırla aldım umudum yoktu aslında sipariş verdikten sonra nasıl olsa olmamıştır diye bakmamıştım bile ama sonra anasayfada yazdığını gördüm
güle güle kullanın aynı yöntemlemi elle yazarak çünkü roboformda bir sorun var diyorlar herkes roboformkullanınca kitleniyormuş
haftanın ürünü geçen hafta kaç taydı acaba???
arkadaşlar benim bu peri kafayı iyice yedi galiba yarım saat önce oynadım tüm peri tozunu bitirmiştim şimdi bakıyorum full dolmuş anlamadım valla bişey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar benim bu peri kafayı iyice yedi galiba yarım saat önce oynadım tüm peri tozunu bitirmiştim şimdi bakıyorum full dolmuş anlamadım valla bişey iyi hadi şanslısın bize de tam tersini yapıyor
fırsat ürünü verirlermi diye bekleyyen yok sanırsam