bende otomatik dolduru denedim ama çalışmadıı
(
2 gün önce çalışan şey bugün niye çalışmadı anlamadım ya, elle yazayım dedim, tlefonları yanlış yazmış autofill bakmamıştım doğrudur diye, sonra hata verdi, onu düzeltene kadar gitti güzelim ruj
bende bitmiştir diye bebişimle ilgilendim. gitti yani bugün.
malesef, benim gözümün önünde gitti, sayfayı geliştirmişler yalnız, ben mozillada autofill eklentisini kullanıyodum formları otomatik dolduruyodum, çalışmadı bu sefer, onun yüzünden alamadım ruju
toprakhaktan, bence aç bi fake hesap onlada oyna onlada sipariş ver, biçok kişi öyle yapıyo, 1 hafta boşa geçirme derim
ben anne babamın adına açtım fake değil ama siparişte verdim acaba problem çıkarmı
hiç sanmam, sonuçta aynı evden soyisimler benzerse aile fertlerinin face hesapları olabilir ve onlarda sipariş verebilir, ama inşallah siparişleri onların adına vermişsindir

oynayıp oynayıp kendi adına sipariş vermede
bende otomatik dolduru denedim ama çalışmadıı
(
bendede daha önceden sipariş verdiğim için 1 rakam yada harf basınca tamamladı bende şaşrıdım ondan alabildim
malesef, benim gözümün önünde gitti, sayfayı geliştirmişler yalnız, ben mozillada autofill eklentisini kullanıyodum formları otomatik dolduruyodum, çalışmadı bu sefer, onun yüzünden alamadım ruju
toprakhaktan, bence aç bi fake hesap onlada oyna onlada sipariş ver, biçok kişi öyle yapıyo, 1 hafta boşa geçirme derim
ben anne babamın adına açtım fake değil ama siparişte verdim acaba problem çıkarmı
hiç sanmam, sonuçta aynı evden soyisimler benzerse aile fertlerinin face hesapları olabilir ve onlarda sipariş verebilir, ama inşallah siparişleri onların adına vermişsindir
aynı şeyi bende yaptım babama anneme hesap açıp yolladım geldi
Benim Başıma geldi otomatik çıktığı için kendimi seçmiştim problem çıkmadan geldi ikiside benim adıma

önemli olan almak gerisini düşünmüyorlar
ya bendemi aşsam annemin babamın adına hesap

kendimi kötü hissederim ya o kadar insanlar kendi hesaplarıyla çabalıyor ben 3-4 hesaptan ayrı ayrı ürün alıyrum
dipnot:sizi burda vicdanınızla başbaşa bırakıyorum
çıldıracam ya sayfa açılmayınca öğleden sonraya kalmışdır dedim mutfağa bulaşıklarla ilgilenmmeye gitdim yine kaçırdım hiç bir şey alamadım moralim iyice bozuldu
avona detaylı bi mail atmak lazım herkes açtığı
hesap adına sipariş verebilsin bikaç kişi alabiliyor felan yazıcam
yada telefonla hesap doğrulasınlar herkes bi tane bişi alabilsin bari
süper olur aramızda nick toplayalımmı
sadece biz değilki herkes yapıyo avon hepsiyle başa çıkamaz genede siz bilirsiniz