birden fazla yollanabiliyorya koli o kurallarda farklı simdi biz yolluyoruz diye puanlarımızı modullerimizi almasınlar diyoruz
dünyanınninisi çok teşekkür ederim buarada bu bir koli tek kişi olayı çok kötü oyuncu bulma zorluğu çekiyorum gitgide
ya bende depo kapasitesi 0 görünüyor oındanmı hıc uretım olmuyo acaba depo almaya puanımda yok 
işte eşimin hesapta aynı durumda kaçgündür canım çıkıyor ona koli gönderip puanını arttırıcam diye, 1'er 2şer arttırıyorum puanını,depo olmadan üretmiyor.
Kendi hesabın bitti eşinin hesabınamı basladın? ikişer üçer Ipod kazancam derken 1 tane bile kazanamazsan görürüm ben seni
valla bu zamana kadar hiç 2-3 hediye kazanmadım,hatta genelde 1 tane bile kazanamıyorum:) böyle oyunları seviyorum o kadar, yoksa bi iddiam yok.
dünyanınninisi çok teşekkür ederim buarada bu bir koli tek kişi olayı çok kötü oyuncu bulma zorluğu çekiyorum gitgide 
Senin face profil linkini verde ekliyeyim
ama yani olmaz ki şimdi kaç gün oldu 23ünden beri hiç mi farketmediler bi de adaleti sağlayacağız diyip 6-7 modül silerlerse ben bunların hesabına da inanmıyorum..komple temizlemesinler ortalığı 
Ne oldu yaa ben anlamadım 
bir kişiye aynı gün içinde 4 paket yollama kuralı varmış.. 1 büyük eticin ve 1 büyük cinkek ve 1 küçük eticin ve1 küçük cinkek..
bizde diyoruz ki şimdi bu bir açık ise gene mi puanlar silincek