0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sıralama bu kadar sık deiştiğine göre düzeltecekler heralde ben hala ümitliyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSİZİN BACALARDAN DUMAN YADA BALO ÇIKYORMU. BENİM SADECE TEKERLEK DÖNÜYOR VE GÜNDE 100/ PAKET DİYORüstüne gelince çalışıyor diyorsa çalışıyordur.. zaten çalışmadığı zaman yol yok veya çalışmıyor diyor süper açkıladım
SİZİN BACALARDAN DUMAN YADA BALO ÇIKYORMU. BENİM SADECE TEKERLEK DÖNÜYOR VE GÜNDE 100/ PAKET DİYOR
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsıralama bu kadar sık deiştiğine göre düzeltecekler heralde ben hala ümitliyimsıralama sürekli değişir,ben 40. falandım,bütün paramla yatırım yaptım şimdi ilk 100de bile değilim,çok çabuk değişiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSİZİN BACALARDAN DUMAN YADA BALO ÇIKYORMU. BENİM SADECE TEKERLEK DÖNÜYOR VE GÜNDE 100/ PAKET DİYORüstüne gelince çalışıyor diyorsa çalışıyordur.. zaten çalışmadığı zaman yol yok veya çalışmıyor diyor süper açkıladım BİDE BENİM FABRİKA O ZAMAN MAŞŞALLAH TAM MESAİ ÇALIŞIYOR AMA HİÇ ETİCİNİM YOK STOK SIFIR DİYOR.
Birinci olmuşum keşke böyle bitse