Benim 3 tane tesis silindi kendiliğinden
en önemli tesisimi sildiler
5 tane tesisim silindi 

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim 3 tane tesis silindi kendiliğinden
şimdimi
?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim 3 tane tesis silindi kendiliğinden
şimdimi
?
Evet. Sabah forumdan bi şahıs istediginiz kişinin facebook id'sini yazarak onun ekranını görebilirsiniz demişti acaba bununla bi ilgisi olabilirmi ? Eğer böyle bişey varsa baya kişi tehlikede
Benim 3 tane tesis silindi kendiliğinden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim 3 tane tesis silindi kendiliğinden
şimdimi
?
Evet. Sabah forumdan bi şahıs istediginiz kişinin facebook id'sini yazarak onun ekranını görebilirsiniz demişti acaba bununla bi ilgisi olabilirmi ? Eğer böyle bişey varsa baya kişi tehlikede
en önemli 5 tesisim gitiiii![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinatana atıyorum sasmaz biliyonuzeskiden küçüğe büyük atardın artık o kuralda değişmiş kim ne atıyosa onada onu atıyo