0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim 3 tane tesis silindi kendiliğinden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim 3 tane tesis silindi kendiliğinden şimdimi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim 3 tane tesis silindi kendiliğinden şimdimi?Evet. Sabah forumdan bi şahıs istediginiz kişinin facebook id'sini yazarak onun ekranını görebilirsiniz demişti acaba bununla bi ilgisi olabilirmi ? Eğer böyle bişey varsa baya kişi tehlikede
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim 3 tane tesis silindi kendiliğinden şimdimi?Evet. Sabah forumdan bi şahıs istediginiz kişinin facebook id'sini yazarak onun ekranını görebilirsiniz demişti acaba bununla bi ilgisi olabilirmi ? Eğer böyle bişey varsa baya kişi tehlikedeen önemli 5 tesisim gitiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinatana atıyorum sasmaz biliyonuz eskiden küçüğe büyük atardın artık o kuralda değişmiş kim ne atıyosa onada onu atıyo
atana atıyorum sasmaz biliyonuz