Kaç puandasınız ? Ben oraları göremem vaktim yok geçen haftada fazla eglenmekten kaçırmıstım..
Bu haftada aynı sekilde ilerliyorum.
Şu anda puanım 0 . Ama matematiğim iyidir. Büyük ihtimalle birinci olacağım. Tabii ki Eti hilekarları silerse, vaat ettiği gibi.
Hım allah kolaylık versin sizin eglenceniz daha iyimiş..Sözelci biri olarak hesaplama yaparak girişmiyorum bu işlere genelde yanılma payı çok oluyor.Sizde hatayı orda yapıyorsunuz bende derdim ben alırım diye ama herşey farklı oynanıyor burda hilecileri onlarda biliyor ama ellemiyorlar simdilik.
Yok dostum hile olmayacak emin olabilirsin. Bu oyun farklı biraz. Bütün veriler serverda kontrol ediliyor ve bir mantık süzgecinden geçiriliyor. Ayrıca hesabını iyi yaparsan yanılma payı olmaz.
Mesele hilecilerin silinmesi veya silinmemesi meselesi değil. Çok farklı bişey. Belki biraz düşünürseniz bulabilirsiniz...
mac için oynamıyorum aslında ipod ıcınde oynamıyordum ama hırs oldu neyse herkez hakettıgını alsın
Kaç puandasınız ? Ben oraları göremem vaktim yok geçen haftada fazla eglenmekten kaçırmıstım..
Şu anda puanım 0 . Ama matematiğim iyidir. Büyük ihtimalle birinci olacağım. Tabii ki Eti hilekarları silerse, vaat ettiği gibi.
Hım allah kolaylık versin sizin eglenceniz daha iyimiş..Sözelci biri olarak hesaplama yaparak girişmiyorum bu işlere genelde yanılma payı çok oluyor.Sizde hatayı orda yapıyorsunuz bende derdim ben alırım diye ama herşey farklı oynanıyor burda hilecileri onlarda biliyor ama ellemiyorlar simdilik.
Yok dostum hile olmayacak emin olabilirsin. Bu oyun farklı biraz. Bütün veriler serverda kontrol ediliyor ve bir mantık süzgecinden geçiriliyor. Ayrıca hesabını iyi yaparsan yanılma payı olmaz.
Mesele hilecilerin silinmesi veya silinmemesi meselesi değil. Çok farklı bişey. Belki biraz düşünürseniz bulabilirsiniz...
Neyi kast ediyorsun anlamadım.
biri bana koli gönderebilirmi modül kurdum yol yapamadım 0 cin puan
Eti de tat vermez oldu..Sayfa bile açılmıyor kaç saat oldu tık yoq ..
biri bana koli gönderebilirmi modül kurdum yol yapamadım 0 cin puan 
ben göndereyim de faceden yaz isim neydi
Sizler gibi paylaşarak falan saatlerce başında da durmuyorum. Cin dünyasına gönderiyorum o kadar.
Hile olsun olmasın bu haftadan sonra beni baglamaz zaten
Tamam o zaman 6 hafta sonunda burda olursam sizi tebrk ederim bende.
Biz eglence için paylaşıyoruz yoksa bende cin ülkesine gönderiyorum can sıkıntısında
eğlence için paylaşıyorsun da paylaşma olayı işkence be. Kaç dakika sayfa açılmıyor. Belli sayıdan sonra gönderemezsin diyormuş. Yoksa mazoşist misin?
koi gönderebilirmisiniz bugün çok zarda bir gün ofoftam ilerlemeye başlamışdım
geri başa döndüm
tüm gelen kolileri kabul ettim arkadaşlar..teşekkürler..