bu sütaşla ugrastıgım kadar hiçbir kampanya ile ugrasmadım.kac resım yolladım kabul etmedıler.sagolsun balpötüşü yolladı yıne yok.enson bir resım cektım.bahane bulunacak bısı yok.gece yıne kabul etmedıler.bende yazdım iletişimden resmımde ne buldunuz kabul etmıyorsunuz.aılem var ürünleriniz var daha ne olması gerekıyor falan dedım.sabah kabul etmısler.bırde telle aradılar eşiminkini aynı adres diye kabul etmemişler.öle dediler.oglumun adına yolladıgımı kabul ettıler.nasıl iş anlamadım bende..
bende ilk defa fotoğrafımı yükleyip gönderdim bakalım onaylayıp yayınlacaklar mı?
bende 1 resim var.kendi adıma yolladım kabul ettiler.eşimin adına yolladım kebul etmediler.bikaç gün arayla yollamıştım ama.
bendede öyle oldu herşey tam bi tanesini bi türlü kabul etmemişlerdi bir hafta sonra galiba bi daha denedim bu sefer kabul ettiler.çok ilginç
kayınvalıdemlere de kazandım
kardeşime kazandım ben de
kendime kazandım ablama kazanamıyorum bi türlü mail göndermişler üzgünüz diye valla bende üzgünüm mail attım bakalım niye onaylamamışlarrrr
20 ağustosta kargoya vermişler bugün gelebilir yada yarın
kendime kazandım ablama kazanamıyorum bi türlü mail göndermişler üzgünüz diye valla bende üzgünüm mail attım bakalım niye onaylamamışlarrrr
aynı adres dğil de mi canım