0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa merak ediyorum ben diyarbakırın ilçesindeyim ve buraya kargo haftada sadece 2 gün geliyormuş ya getirmezlerse erirse (bizim paket geldiğinde yazarız buraya sizde olmadı kargoyla irtibata geçersiniz
Ya merak ediyorum ben diyarbakırın ilçesindeyim ve buraya kargo haftada sadece 2 gün geliyormuş ya getirmezlerse erirse (
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnkara da gelen yok mu ya Ankara dayım banada gelmedi...
Ankara da gelen yok mu ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnkara da gelen yok mu ya Ankara dayım banada gelmedi...bugün geldi
Doğu dağıtımları dün gece itibariyle başlamıştır arkadaşlar..12'li tatlımlarınız yolda..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnkara da gelen yok mu ya Ankara dayım banada gelmedi...ay evde kmse yok yanarım yanarım buna yanarım benmki yarın gelir inşallah bugün geldiHadi bakalım Ankara evlerinizde kalın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnkara da gelen yok mu ya Ankara dayım banada gelmedi...ay evde kmse yok yanarım yanarım buna yanarım benmki yarın gelir inşallah bugün geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnkara da gelen yok mu ya Ankara dayım banada gelmedi...bugün geldiHadi bakalım Ankara evlerinizde kalın ay evde kmse yok yanarım yanarım buna yanarım benmki yarın gelir inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAnkara da gelen yok mu ya Ankara dayım banada gelmedi...bugün geldiHadi bakalım Ankara evlerinizde kalın