Gönderen Konu: sütaş ramazan şenliği  (Okunma sayısı 129500 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: sütaş ramazan şenliği
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2010, 19:16:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
değişik şekillerde kazandığım fotoğraf makinesi ile çekicem tüm akrabalara göndercemmm bu akşam çalışmalara başlıyorum:) ::) ;D

harun imzana bayıldım yarın öbür gün oy istediğinde "banane" deme şansım doğdu :)
:)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 10 Ağustos 2010, 19:16:42 »
8. Kampanyaya her katılımcı sadece bir kere katılabilir. Kampanyaya aynı veya ayrı fotoğraf ile birden çok kez katılanların gönderdikleri ilk fotoğraf ve bu fotoğrafın gönderim tarihi dikkate alınacak, bu bağlamda her katılımcı yalnızca 1 kez armağan alabilecektir.

Farklı isimlerle katılırsak sorun olmaz ;D Benim hedefim en az 20 tane ;D

Kampanya kapsamında her katılımcı sadece bir kere hediye kazanabilir. Sütaş mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir. Sütaş kampanya boyunca, kampanya katılımlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsuları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının o güne kadarki bütün katılım verilerini ve kazandıkları hediyeleri hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

Birde ilk okudğumda farklı isim ve fotoğraflarla katılanlarınkide olmuycak diye bişey okudum sanki ama bulamadım :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #22 : 10 Ağustos 2010, 19:23:38 »
Logocuk o kurallar her kampanyada olur zaten, bağlayıcı değildir, formalite icabı koyarlar çoğu zaman.. 13.000 tane hediye var. 13.000 kişiyi tek tek kontrol edemezler. Sen farklı isimlerle katıl gerisini boşver.. ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2010, 19:27:36 »
Logocuk o kurallar her kampanyada olur zaten, bağlayıcı değildir, formalite icabı koyarlar çoğu zaman.. 13.000 tane hediye var. 13.000 kişiyi tek tek kontrol edemezler. Sen farklı isimlerle katıl gerisini boşver.. ;D

kargodan nasıl alacaksın peki ve adresi napıcaksın :)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2010, 19:28:20 »
sco birazdan sana geliyorum allahım dciek :D  :D  :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2010, 19:28:37 »
Tamam siz tek katılım yapın ;D Nivea'dada aynı kurallar var ama hediyeler geliyo farkındaysanız.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #26 : 10 Ağustos 2010, 19:31:16 »
Tamam siz tek katılım yapın ;D Nivea'dada aynı kurallar var ama hediyeler geliyo farkındaysanız.

Ya bilgilendir işte sco ya bilmiyorum işte ne var yani nereleri arayıp bulayım hemen kızma :D
Hem bilmemek değil öğrenmemek ayıp  :D

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 10 Ağustos 2010, 19:33:19 »
rakipleri arttırma emre ;D

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 10 Ağustos 2010, 19:35:50 »
 :D arttırdı bile iftara nisafir gelir gelmez herkesi ikişer gruplar halinde çekicem 10 kşi gelse 5 foto  :D  :D

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 10 Ağustos 2010, 19:38:16 »
Şimdi bir rakibin daha oldu emre ;D ;D
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )