evet istanbuldan tatlısı gelen oldumu?
Ayın 20 sinde dağıtıma çıkacaktı
1 hafta içinde gelmezse yiyemeden gideceğim
Ayın 20 sinde dağıtıma çıkacaktı
1 hafta içinde gelmezse yiyemeden gideceğim 
inşallah gelir
Kısmet ailem yer gelmezse
Bende gittiğim yerde 1 tane alır tadına bakarım
ben kendi fikrimi söyledim herkesin kendi bileceği iş isteyen gitsin sütaşın merkezine kamyonla yükleyip götürsün
izin verdiğiniz için teşekkürler
(bir defa kazandım ama insanları fazla da yargılamamak lazım.)
ben kendi fikrimi söyledim herkesin kendi bileceği iş isteyen gitsin sütaşın merkezine kamyonla yükleyip götürsün
Ad-soyad-adres-tel no verde senin adınada bikaç tane kazanayım. Ağlaman kesilir belki..
saçmalama be ne izni çok komiksin iyi ki iki satır doğruları yazdım kurtlandınız hemen
saçmalama be ne izni çok komiksin iyi ki iki satır doğruları yazdım kurtlandınız hemen
doğruları yazdığınızı iddia ederken ve yapılan yorumlara cevap verirken seviyenizide yukarda tutun lütfen.(saçmalama be,kurtlandınız hemen) bu ne sokakta kavga mı ediyorsunuz mahalle arkadaşlarınızla
ben yanlışım ağlaman kesilir,izin verdiğin için teşekkürler diye dalga geçenler doğru öylemi
istesem ben en az 20 30 tane yollarım ama istemiyorum siz ağlamaya devam edin sütaş gönderir size tatlıları
Arkadaşım herekesin tepkisini alıyorsun çünkü aç gözlü gibi kötü bir tabir kullanmışsın.
Ama şöyle birşey varki kampanya da hediye sayısı 100, 1000 civarı olsaydı zaten herkes tek katılım yapardı. Ancak hediye sayısı 135.000 yani dolması imkansız bir sayı. Şuan galeriye girip bakarsan yarısının bile dolmadığını görebilirsin. Artık dolmazda çünkü kampanyanın bitmesine sayılı günler kaldı. Siz sanıyor musunuz ki Türkiye'nin tamamı kampanyalara katılıyor? Bırakın isteyen istediği kadar alsın. Herkes 10 tane alsa yine dolmaz 135.000