Büşra filmindeki gibi.Oy verenler aynı hafta bir yere uye olmuşlardı..
selam bu benim adresim bunu kim buraya atı bilmiyorum gelip oy istiyince iki böklüm olurlar oy isterler sonrada tanımıyorum derler tanımadığın insanı ne diye ekliyorsun yada kabul ediyorsun bi anlam veremedim oy isterken madem tanımıyorsun ne diye tanımadığın insandan oy istiyorsunuz terbiyesizlik bu resmen iki yüzlülük bu benim sacma sacma konuşmayın sırt konuşmuş olayım diye konuşmayın terbiyesizlik bu
slm dilan kumral foruma az önce üye olmuşsun sen kim senden ne zaman nerde oy istemiş acaba? foruma üye olalı 10dk olmuş anca
Son Aktif Olma Zamanı: Bugün 14:42:57
dilan face için dedi burda adı gecinçe dilan niciylen girmiş forma formdaki nicini hattırlamıyo
sahte hesap açıyosunuz bukadar basit, başkalarını da ona ekleyip onlarıda bilip bilmeden kötülemiş oluyorsunuz.. buraya çıkıp kimse ben yapmadım etmedim demesin bariz açıyosunuz işte.. bari forumdan kimseyi eklemeyin okadar çok uğraşacak zamanınız varsa fake hesaplara fake kişiler ekleyin
o zaman size kimse bulaşmaz.. madem bi iş yapıyosunuz milleti alet etmeyin buraya gelipte bilmemez gibi yazılar yazıp iyice aptal yerine koymayın insanları
bunun üstüne daha bişi demiyorum herkes anlayacağını anladı
rengin cnm sende biliyon vala ortak arkadaş çok olunça yok demiyorum bakmıyorum bile resimlere ;Dkeyfleri bilir benim için sorun yok eklemesinler

abla sende bundan sonra seni ekleyenlere dikkat edersin
ya bide beni link verdiğiniz kişinin bi arkadaşı eklemişti odamı onla alkalı sizdede varmı hasan akkaya
onu ekleyen herkes sahte diyemeyiz çünkü çok fazla ortak arkadaşlarımız var kimiside o kadar çok ortak arkadaşı görünce tereddüt etmeden kabul ediyor..yinede ekleyen profilleri incelemek ve sonra eklemekte yarar var..
bunlar yüzünden forumun adı fake faceçiler olacak..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbuda sahte ve ilk arkadaşı bakınca görürsünüz kim olduğunu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
buda sahte ve ilk arkadaşı bakınca görürsünüz kim olduğunu 
ilk arkadaşlarıda dahil olmak üzere hepsini sildim.. konu alevlendiğinden beri 21 kişiyi sildim hepside aktif insanlar.. listem ufaldıkça sayfam a düşen sahte hesap sayısı azalıyor ve bu beni çok mutlu ediyor.. en azından engelleyemesem bile görmüyorum..