Markafoni bitti Sinema bileti hızla düşüyor.
ben şimdi kulaklık aldım denizde kullanmaya adi bişey lazımdı iyi oldu

sımdı bana 2 tane mı gelıcek peki
ben şimdi kulaklık aldım denizde kullanmaya adi bişey lazımdı iyi oldu
sımdı bana 2 tane mı gelıcek peki
Evet 2 tane gelecek..Sinema kodları da öyle., 1 alana 2. si bedava
bende bir kulaklık aldım sipariş verdim ama bir yazıyor niye 2 görunmuyor .
Bu üründen İçecek Festivali Kampanyası kapsamında “1 alana 1 bedava” olarak yararlanabilmen için 13 Mayıs 2013 saat 17.00'dan sonra Coca-Cola Kırmızı Kasa’ya üye olmuş olman veya Coca-Cola Kırmızı Kasa’ya davet ettiğin bir arkadaşının 13 Mayıs 2013 saat 17.00'dan sonra buraya üye olmuş olması gerekiyor. Bu şartlar oluştuğu zaman bir hediye aldığında, aynı hediyeden 1 adet daha puan karşılığı olmaksızın vereceğiz. Dikkatli seç – bir üye İçecek Festivali Kataloğu’nda yer alan “hediyelerden” sadece 1 (bir) kez alma hakkına sahip.
bende bir kulaklık aldım sipariş verdim ama bir yazıyor niye 2 görunmuyor .
evet . 2 tane geleceğinden emin olanlar sizin siparişinizde 2. belirtilmiş miydi?
bana 2 tane kod lazım, hayrına verecek varsa pm atabilir mi..
Hoparlör istedim ama 1 tane gönderecekler galiba.. 2 tane göndermeleri için davet edip davetiyemi kabul mu etmeleri lazım.
Hoparlör istedim ama 1 tane gönderecekler galiba.. 2 tane göndermeleri için davet edip davetiyemi kabul mu etmeleri lazım.
Şartlarda 1 tane puanla aldığınızda diğeri ücretsiz diyor. Yani 1 aldınız 2 gelicek.
sinema şu anda 740a düştü elimde bir sürü kapak olmasına rağmen tel olmadığından artık alamıyoruz maalesef