Gönderen Konu: Coca-Cola Kırmızı Kasa  (Okunma sayısı 707303 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
Ynt: Coca-Cola Kırmızı Kasa *Yakında
« Yanıtla #70 : 28 Ağustos 2011, 23:09:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kasa acildi ama benim acilmadan önce gönderdigim onlarca sifre yalan oldu.. ayni numara üzerinden üye oldum resmi sitede yazdigina göre otomatik hesabima gecmesi gerekti ama gecmedi ne is anlamadim
Aynısı bende oldu puanlarım yüklenmedi  ;) Site açılmadan önce Kodları girerken 053.. diye girdim yani numaramın başına sıfır koyarak ama şimdi siteye üye oldum 53.. diye puanlarım yok inşallah yakın zamanda yüklenir  :)

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 29 Ağustos 2011, 15:24:40 »
kasa acildi ama benim acilmadan önce gönderdigim onlarca sifre yalan oldu.. ayni numara üzerinden üye oldum resmi sitede yazdigina göre otomatik hesabima gecmesi gerekti ama gecmedi ne is anlamadim
Aynısı bende oldu puanlarım yüklenmedi  ;) Site açılmadan önce Kodları girerken 053.. diye girdim yani numaramın başına sıfır koyarak ama şimdi siteye üye oldum 53.. diye puanlarım yok inşallah yakın zamanda yüklenir  :)
Daha önce de yazdım arkadaşlar:

"Eğer hediyeler ilan edilmeden önce siteye kod girdiysen, merak etme, hepsini kayıt ettik. 9 Eylül 2011'e kadar puanların hesabına yüklenmiş olcak."

Çevrimdışı fenerlee

• Usta Kampanyacı
  • Fenerbahçeli üye
« Yanıtla #72 : 29 Ağustos 2011, 21:57:51 »
Annemin tanıdığı bi lokantacıdan büyük ihtimal hergün yaklaşık 50 puan gibi birşey gelecek :) Bu çok iyi haber oldu benim için.1 ayda haftasonları hariç 1000 puan ediyor :) 1000puan yapıp ödül almaya başlarım artık. :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #73 : 29 Ağustos 2011, 23:04:58 »
Annemin tanıdığı bi lokantacıdan büyük ihtimal hergün yaklaşık 50 puan gibi birşey gelecek :) Bu çok iyi haber oldu benim için.1 ayda haftasonları hariç 1000 puan ediyor :) 1000puan yapıp ödül almaya başlarım artık. :)

Coca - Cola gibi bir firma bence bu dükkanı güncellemeli..Bu verdikleri hiç tatmin edici değil..Madem reklam yapıyorsun Bilgisayar Çantası  için 450 puan değer mi ki... ! (:
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 29 Ağustos 2011, 23:08:49 »
bugün iftar yemeğinde o kadar çok teneke cola vardı ki hepside çöpe gitti herkesmi cola içer yaw en az 100 vardı

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #75 : 29 Ağustos 2011, 23:10:09 »
bu arad fark etti,nizmi bilmiyorum şifreli colaların tadı biraz garip geldi bana. diğerleri daha hoştu  :P
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fenerlee

• Usta Kampanyacı
  • Fenerbahçeli üye
« Yanıtla #76 : 29 Ağustos 2011, 23:11:43 »

Coca - Cola gibi bir firma bence bu dükkanı güncellemeli..Bu verdikleri hiç tatmin edici değil..Madem reklam yapıyorsun Bilgisayar Çantası  için 450 puan değer mi ki... ! (:

Katılıyorum.Zaten de güncellenecekmiş biri diyordu arayıp sormuş :) Umarım güzel ödüller gelir.Mesela mp3 gibi ödüller 3000 olabilir. :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #77 : 29 Ağustos 2011, 23:13:50 »

Katılıyorum.Zaten de güncellenecekmiş biri diyordu arayıp sormuş :) Umarım güzel ödüller gelir.Mesela mp3 gibi ödüller 3000 olabilir. :)

bitmesine de daha uzun bir süre var hemen puanları harcamak mantıklı da gelmiyor..çoğu arkadaşım bellek ve kulaklık almış..aramızda konuşuyorduk sözümü de dinlemediler..umarım pişman olmazlar... (:
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
« Yanıtla #78 : 30 Ağustos 2011, 22:51:43 »
bu açma halkalarını saklamak zorunda değiliz herhalde değil mi?? ???
Lütfen takip :)
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fenerlee

• Usta Kampanyacı
  • Fenerbahçeli üye
« Yanıtla #79 : 30 Ağustos 2011, 22:56:02 »
bu açma halkalarını saklamak zorunda değiliz herhalde değil mi?? ???

Kutu kolada şifre tam olarak nerede yer alıyor?