Ben Ramazan Dönemi içinde adminin ruh halini yakın takibe aldım..Çok net biri..Stok girilmesi gereken saatinden tut her şeyini iyi ayarlıyor..Her an her şey yaşanabilir demedi demeyin..Şimdiden Allah(c.c.) herkese rahatlık ve huzur versin...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVardı ama uçuk puanlarda ve stok taş çatlasa 5 'idi...
Tam hatırlamıyorum ama 2500+ üsttüydü...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeki daha önce hiç telefon var mıydı?puanı ne kadardı?
Aynen şuanda bende pek hatırlamıyorum puan olarak ama baya yüksekti ve stok çok çok azdı.
@devrim1986 Gece uzun dediğin gibi ama ben birazdan yatmayı düşünüyorumUmarım ürün gelecekse haftasonu veya haftaya gelir
Bu aralar pek giremeyebilirim internete
Not: PS3 paketinde stoklar tükendi
Ondan sonra elim boş dönücem

Sony Play Station 3 Move Paketi bunu aldım ne işe yarayacak![]()
7500 puanlı hesabım sürprizlere amade..
Bu arada kod isteyen olursa uygun rakama hemen verebilirim.
en son survivor çekilişinde binlerce puan harcadım ama hiçbirşey çıkmadı tek üzüldüğüm nokta orası oldu ama coca-colanın bende ayrı bir yeri vardır çünkü onun sayesinde kampanyacı oldum ben zamamnında
kolay kolay alıp içmesemde tüm ürünlerini severek kullanıyorum
Dövüş oyunları süper olur aslında
Hatırlarsanız Ramazan'dan önce "puan gerekmez" bölümü vardı, buraya noldu bilgisi olan var mı?

Hatırlarsanız Ramazan'dan önce "puan gerekmez" bölümü vardı, buraya noldu bilgisi olan var mı?
Devrim1986: İnsan videoyu izleyince özeniyo yavDövüş oyunları süper olur aslında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHatırlarsanız Ramazan'dan önce "puan gerekmez" bölümü vardı, buraya noldu bilgisi olan var mı?
Açılmadan kapandı
Puan Gerekmeze duvar kağıtları ve Coca-Cola jingleri koyacaklardı öyle kaldı..Olmasa da olur ...![]()
Benim vardı bu setten o yüzden puana kıyamadım..Evet , Ps3 bambaşkadır...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHatırlarsanız Ramazan'dan önce "puan gerekmez" bölümü vardı, buraya noldu bilgisi olan var mı?
Devrim1986: İnsan videoyu izleyince özeniyo yavDövüş oyunları süper olur aslında
bende şuan yok ama Coca-Cola admini böyle bir güzellik yapar mı acaba 
önce setini aldık bakalım sonra kendisini de alırız belki 
Puan Gerekmeze duvar kağıtları ve Coca-Cola jingleri koyacaklardı öyle kaldı..Olmasa da olur ...![]()
Benim vardı bu setten o yüzden puana kıyamadım..Evet , Ps3 bambaşkadır...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHatırlarsanız Ramazan'dan önce "puan gerekmez" bölümü vardı, buraya noldu bilgisi olan var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHatırlarsanız Ramazan'dan önce "puan gerekmez" bölümü vardı, buraya noldu bilgisi olan var mı?
Açılmadan kapandı
Aynen öyle,
hatta bir zamanlar iphone 5 falan dediler ama vermediler,
Pepsi'nin sayesinde oluyor bunlar,
yakıt kampanyası,9 ağustos sondu,önce 10 yaptılar,daha sonra 15,
o da yetmedi link hala kapı gibi duruyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin