Diğer > Görüş ve Öneriler
kazananlar aynı
drosera:
ben bir haftada vasfiye şentürk adını tam 3 ez gördüm.hemde ıphone ıpad ve büyük bir ödülde daha.hatta biride yazmıştı bu bayan hep büyük ödülleri nasıl kapıyor die.bu kadar tesadüfte olamaz.millet hileyle kaptığı ürünleri içi rahat nasıll kullanır hayrını görür buda iginç?
photomania:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDonanım haberde bir konu görmüştüm Pepsi ve her saat başı bir İpod Touch kampanyası.Bakkaldan bir kaç kola aldım yolladım birisi bana çıktı sonra bi tane daha çıktı sonra sonra sonra arkası gelmişti...
Zuhal hanım eskiden bu bahsettiğin şeyler daha çoktu çünkü kampanyalar bu kadar duyulmuyordu ve bu kadar uğraşan da yoktu...Şimdi kazananlar kesinlikle daha farklı farklı isimler demek ki eski hali görsen ne yapardın zuhal...Tekin acar eskiden parfüm kampanyasını böyle değil ilk 10 kişiye veriyordu 5 tanesini 1 kişinin kazandığını bilirim.Ki tanesi şu an 200 lira o parfümün...
face ve twitter yaygınlaştı artık zuhal bundan sonra aslında gerçekten zor eskiden kampanyacılık,kampanyacı vardı...şimdi facede twitt.. de felan inanılmaz hızlı yayılıyor,duyuluyor.Aslında şu an çeşitlilik var eskiden çok daha beterdi.
--- Alıntı sonu ---
Harika özetlemişsiniz :) Ben de Pepsi'nin Saat başı verdiği iPod Touch'lar ile kampanya dünyasına merhaba dedim. Ve gerisi çorap söküğü gibi geldi. Evin her köşesinde 3D Tv'ler, iPad'ler, Mac'ler :) Bunları kazanmak pek kolay değildi tabii. Hepsini jüri seçimi ile kazandım. Birazda yetenekleriniz ile alakalı. Ben farklı şeyler düşünmeyi ve yazı yazmayı çok severim. Karşılığını da kampayalar ile aldım diyelim :)
şanslıalara:
ben bu konuda vaynete katılıyorum bir tane katılım yaparsın sana çıkar 50 katılım boş geçer bence hediyeler sayılara değil kişilere çıkar diyordumm ki..
Hilecilere bir çözüm başlığında okuduklarımdan sonra hediyeler baranlara ve hilecilere çıkar diye düşünüyorum...
şanslıalara:
valla çok gıpta ettim photomania sana maşallah diyeyim şansın ve yaratıcılığın sürsün..senin yazdıklarını okuyunca kendi halime güldüm bende celocan tuluma seviniyorum kaç gündür.
vaynett:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDonanım haberde bir konu görmüştüm Pepsi ve her saat başı bir İpod Touch kampanyası.Bakkaldan bir kaç kola aldım yolladım birisi bana çıktı sonra bi tane daha çıktı sonra sonra sonra arkası gelmişti...
Zuhal hanım eskiden bu bahsettiğin şeyler daha çoktu çünkü kampanyalar bu kadar duyulmuyordu ve bu kadar uğraşan da yoktu...Şimdi kazananlar kesinlikle daha farklı farklı isimler demek ki eski hali görsen ne yapardın zuhal...Tekin acar eskiden parfüm kampanyasını böyle değil ilk 10 kişiye veriyordu 5 tanesini 1 kişinin kazandığını bilirim.Ki tanesi şu an 200 lira o parfümün...
face ve twitter yaygınlaştı artık zuhal bundan sonra aslında gerçekten zor eskiden kampanyacılık,kampanyacı vardı...şimdi facede twitt.. de felan inanılmaz hızlı yayılıyor,duyuluyor.Aslında şu an çeşitlilik var eskiden çok daha beterdi.
--- Alıntı sonu ---
Harika özetlemişsiniz :) Ben de Pepsi'nin Saat başı verdiği iPod Touch'lar ile kampanya dünyasına merhaba dedim. Ve gerisi çorap söküğü gibi geldi. Evin her köşesinde 3D Tv'ler, iPad'ler, Mac'ler :) Bunları kazanmak pek kolay değildi tabii. Hepsini jüri seçimi ile kazandım. Birazda yetenekleriniz ile alakalı. Ben farklı şeyler düşünmeyi ve yazı yazmayı çok severim. Karşılığını da kampayalar ile aldım diyelim :)
--- Alıntı sonu ---
PHOTOMANİA vay beea ne günlerdi dostum o dh günleri...valla bir ipod touchu beraber kazanmıştık hatta bendeki fazla şifreleri sana ve bir arkadaşa vermiştim ben de yollamıştım hepsi benim numaraya :D akşam saat 8.00 da verdikleri son ipod touch u ben kazanmıştım sayenizde valla yaa hatırladım bak şimdi seni:))
Sonrasında 13.000 tl pepsiden 5000 tl de yedigünden kazanmıştım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git