Diğer > Görüş ve Öneriler

kazananlar aynı

<< < (2/7) > >>

ultraerdem:
Şansınız yoksa emek harcamanız lazım emek etmeden bi şey kazanılmıyo, siz 1 saat ugraşırsınız en fazla ben uğraştım zannedersiniz ama başkası 10 saat uğraşır, kim daha fazla uğraşırsa her zaman bir adım öndedir tabi şansta önemli ama maalesef o çoğumuzda yok.

diazem:
Herşey bir sayısal loto kuponu ve kola kapağıyla başladı.......

Beyondparadise:
 Sakızdan çıkan etiketleri tamamlayınca cindy bebek evi vereceklerdi ben böyle başladım :)

zuhal hediyeleri biz dağıtmıyoruz ama bazı arkadaşlar cidden şanslı ,
dönem dönem bir ara oy toplamadığım kampanyalarda avcumu yaladım çekilişmi mümkün değil çıkmadı
 sonra bi açıldı nerdeyse listede adımı görünce mahçup oluyordum şuan 1000 kişilik listeye  tutturamıyorum dönem dönem anlayacağın.

şanslıalara:
benimde yok ama ben yeni liste açıklanınca hediyenin büyüklüğüne göre yaşadığım heyacanı seviyoruum.. :P

vaynett:
Donanım haberde bir konu görmüştüm Pepsi ve her saat başı bir İpod Touch kampanyası.Bakkaldan bir kaç kola aldım yolladım birisi bana çıktı sonra bi tane daha çıktı sonra sonra sonra arkası gelmişti...

Zuhal hanım eskiden bu bahsettiğin şeyler daha çoktu çünkü kampanyalar bu kadar duyulmuyordu ve bu kadar uğraşan da yoktu...Şimdi kazananlar kesinlikle daha farklı farklı isimler demek ki eski hali görsen ne yapardın zuhal...Tekin acar eskiden  parfüm kampanyasını böyle değil ilk 10 kişiye veriyordu 5 tanesini 1 kişinin kazandığını bilirim.Ki tanesi şu an 200 lira o parfümün...

face ve twitter yaygınlaştı artık zuhal bundan sonra aslında gerçekten zor eskiden kampanyacılık,kampanyacı vardı...şimdi facede twitt.. de felan inanılmaz hızlı yayılıyor,duyuluyor.Aslında şu an çeşitlilik var eskiden çok daha beterdi.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git