Diğer > Görüş ve Öneriler
kazananlar aynı
photomania:
Harika günlerdi :) Birbirimize destek vermiştik o zamanlar aynen :D O Tarz kampanyalardan artık eser yok :( Doritos'un saat başı kampanyasından Nokia 5310 ve iPod Shuffle koleksiyonu yapmıştım nerdeyse :) Ahh ahh nerde o eski kampanyalar :/
öncevatan:
Ben 1986 buyana uraşıyorum ilk Küçük hediyelerle top Tişort defterle başladım kazanmayı Yıllardır uraşıyorum azimle Kazanmıyanlar iyi düşünün ben Antalyada Ankara da kampanya olan mağazalarda bile alış veriş yapıyorum kargo parasını esirgemeden Çoruma getirtiriyorum Ankarada oturduğum yılar tüm market market dolaşırdım internet yokkende günlük 3 veya 5 gazete alırdım onların ilanlarını takip ederdim Bu da bir emek Kalbinizi temiz tutun ben herkesi düşünüyorum arkadaşlarımda kazansın önce onlar için dua ediyorum İşallah sizde kazanırsınız Allah ne verirse versin hayırlı olanı versin araba ev eşyamış
Size bir konu annatayım Adamın biri durmadan Allaha dua ediyormuş allahım bana ev ver diye bir günde isyan etmiş benim dualarım neden kabul edilmiyor diye allaha Rabbimde bunada ev veriyor ama başına büyük felaketler gelmiş evi yanmış çocukları yaralanmış adam annamış Allahım bana hayırlı olanı ver demeye başlamış
meltem2780:
eşimin doğum günü için 2006 yılında internete hediye diye yazdım ilginç değişik bişey almak için google amcaya sordum yazdığımda king manikür seti hediye diye çıktı linke tıkladığımda bu formun linki vardı üye oldum eşime böyle bir form doldurdum dedim oda ücretlidir falan üstüne çok kat kat para alırlarsa gör falan dedi 15 gün sonra ilk hediyem elime ulaştı çeki,mser bir tavırla kargocuya ücreti nekadar dedim ücret falan yok dedi ve bende o an kampanyacılık aşkı başladı :D zaman ve vakit ayırırsak ucundan köşesinden mutlaka ama mutlaka kazanıyoruz
Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBen 1986 buyana uraşıyorum ilk Küçük hediyelerle top Tişort defterle başladım kazanmayı Yıllardır uraşıyorum azimle Kazanmıyanlar iyi düşünün ben Antalyada Ankara da kampanya olan mağazalarda bile alış veriş yapıyorum kargo parasını esirgemeden Çoruma getirtiriyorum Ankarada oturduğum yılar tüm market market dolaşırdım internet yokkende günlük 3 veya 5 gazete alırdım onların ilanlarını takip ederdim Bu da bir emek Kalbinizi temiz tutun ben herkesi düşünüyorum arkadaşlarımda kazansın önce onlar için dua ediyorum İşallah sizde kazanırsınız Allah ne verirse versin hayırlı olanı versin araba ev eşyamış
Size bir konu annatayım Adamın biri durmadan Allaha dua ediyormuş allahım bana ev ver diye bir günde isyan etmiş benim dualarım neden kabul edilmiyor diye allaha Rabbimde bunada ev veriyor ama başına büyük felaketler gelmiş evi yanmış çocukları yaralanmış adam annamış Allahım bana hayırlı olanı ver demeye başlamış
--- Alıntı sonu ---
cidden seni ne kadar uzun zamandır tanıyorum aslında
eşya çekilişi nerde sen orda şansında maşalah diyelim hiç fena değil ama senin foruma gelip bişiler yazman çok zaman aldı yaa :)
öncevatan:
Sağ olun İşallah Forum daki tüm takipciler güzel şeyler kazanırsınız
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git