Diğer > Görüş ve Öneriler

kazananlar aynı

(1/7) > >>

zuhal:
bir yıldan beri takipçinizim tüm yarışmalara katılıyorum ama bir türlü hediye kazanamıyorum hiçbiryerde ismim yok neden acaba şanslık bu kadar olmaz diyorum yoksa siz kişi ayırımı yapıyorsunuz acaba belirli kişilere mi veriliyor hediyeler öylese hiç takip etmeyerim hiç de katılmayarım yarışmalara

balca:
şimdi yarışmaları forum yapmıyor, burdaki konu açanlar sadece konuları görüyor ve öğrenin diye açıyor. Ayrımcılık vs konularını ise firmaya iletmeniz lazım foruma değil. Konuları açanlara ise sadece teşekkür :) Deneyin muhakkak kazanırsınız bir yerden. Bir anda kimse I pad kazanmıyor,hepimiz ilk başladığımızda küçüktü hediyelerimiz,benimki bir sabundu mesela.

ilkemmm:
kesinlikle benim de ilk hediyem minik numunelik kremlerdi tabii şimdi aradan 4 sene geçti :) burda forumda herkes duyduğu kampanyaları paylaşıyor okadar.asıl kampanyaları yapanlar firmalar ve sayfaları.

simonbolivar:
Kazanma şansınızı arttırmanız biraz da kendi elinizde, aile bireyleri adına da katılım yapabilirsiniz kampanyalarda, ben genelde Milli Piyango idaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişlere katılıyorum, burada hile olmaz sadece çok katılım yaparsınız şansınız artar, olay kısaca budur.

zuhal:
bende büyük hediye kazanmak istemiyorum saden diğer aile fertlerimden girdiğim zaman diğer insanların haklarına girmiş olurum hile yapmak istemiyorum nıvea oyununu eşim ve oğlumda oynuyordu  oyun hoşlarına gitti onlarda hiç birşey kazanamadı bu kadar şansızlık olmaz

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git