Diğer > Görüş ve Öneriler

Blog kazananları

<< < (4/6) > >>

Linkinpark_sefa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende 2 tane kampanya yaptım ama kazananlara mail attım cevap gelmeyenlere hatta birini baya bi aradım ama ulaşamayınca yapcak bişi olmuyo :) bencede bloger arkadaşlarımız duyarlıı bu konuda olmayanlarda dikkat ederler artık diye düşünüyorum.  :)

--- Alıntı sonu ---

burcu arkadaşım sağolsun aramış beni bulmuşta sonunda :)

aramayan kampanya sahibi  arkadşlar umarım konuya özen gösterirsiniz.

ecrim:
dün gece maillerime bakarken bir mail gelmiş baktım hediye kazandın ama 1 hafta oldu bloğumda duyurmama rağmen senden cevap alamadım inş bu defa bana dönüş yaparsın diye bir mail.

katıldığımı bile unuttuğum bir blog kampanyası.üstelik forumda açılmamış sanırım o bloğun kampanyası.
yoksa ki hergün sonuçları kontrol ediyorum.görürdüm onu da..

hemen cevap yazdım.bence işte sorumluluk budur.sağolsun hediyemi en kısa zamanda gönderecekmiş.
akşam çok sevindim akşam akşam.

kamile25:
bır cok blogger arkadas maıl atıyor kazananarı gordugum kadarıyla kazanan arkadaslar sızde ara arar maıllerınızı kontrol ettın ben bır makyajsetı  kazananı ıcın 3 cekılıs yaptım
cevab vermedı arkadaslar
sızde maıllerınıze bakmak konusunda duyarlı olun lutfen :)

nursen:
ben kazanırsam benı ektradan buradanda mesajla uyarırsanız sevınırım malum ıs yerı sureklı maıllere bakamıyorum face hıc gıremıyorum ama hep forumdayım  ;)

sevil nida:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kazanırsam benı ektradan buradanda mesajla uyarırsanız sevınırım malum ıs yerı sureklı maıllere bakamıyorum face hıc gıremıyorum ama hep forumdayım  ;)

--- Alıntı sonu ---
çok guzel ya :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git