Diğer > Görüş ve Öneriler

Blog kazananları

(1/6) > >>

Linkinpark_sefa:
arkadşlar 1 çok arkadaşımız blog kampanyası yapıyorlar onlar sayesinde hediye kazanamayan arkadşımız kalmadı forumda sanırım sağolsunlar fakat hediye kazanıyoruz kazandığımızı bilmiyoruz bazen yada gözden kaçıyor kazandığımız blog sahibi haber verse katıldığımız mail ile olmaz mı??

bknz:blog kampanyası değilde mesela pepsi kampanya yaptı katıldığımız e-mail e mail atıyorki iletişim bilgilerimizi yollayalım diye ama burda o yok.

yupi:
ben her kazanana mail atıyorum forumda üyeyse forumdanda msj atıyorum ayrıca face adresinede msj yazıyorum ama bazı arkadaşlar bu msjı 1 hafta sonra görüyorlar ozamana kadarda haklarını kaybetmiş oluyorlar bence sizlerde katıldığını blog kampanyalarını ve bitiş tarihlerini bir kenara yazsanız daha iyi olur ben şahsen öyle yapıuyorum biz blogcular hangi bi kişiye ulaşmaya çalışalım internete uzun süre girmeyip msjı görmedimide sonra hata bizde oluyor bu sorunla çok karşılaştım..

ecrim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadşlar 1 çok arkadaşımız blog kampanyası yapıyorlar onlar sayesinde hediye kazanamayan arkadşımız kalmadı forumda sanırım sağolsunlar fakat hediye kazanıyoruz kazandığımızı bilmiyoruz bazen yada gözden kaçıyor kazandığımız blog sahibi haber verse katıldığımız mail ile olmaz mı??

bknz:blog kampanyası değilde mesela pepsi kampanya yaptı katıldığımız e-mail e mail atıyorki iletişim bilgilerimizi yollayalım diye ama burda o yok.

--- Alıntı sonu ---

bence de takibi zor oluyor..katılıyorum

kamile25:
ben 1  gun beklıyorum cvb gelmezse kazandınz dıye maıl atıyorum
ama halen cvb vermıyorsa yapıcak bısıy yok

Meraal:
bende sonucu açıklar açıklamaz mail adresini vermişse mesajda mail atıyorum mail yoksa facesini yazmışsa ordan ulaşıyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git