Diğer > Görüş ve Öneriler
Blog kazananları
gulininpenceresi:
bende bir blog sahibi olarak katılan herkesten mailini belirtmesini istiyorum..blogumda ve grubumda duyurduktan sonra,burda belirtiyorum,ayrıca mail adresinden hemen haberdar ediyorum,maili yoksada ortak kişilerden ulaşmaya çalışıyorum..
katılırken mail belirtirseniz sorun olmaz bence..çoğu arkdaşımızın mailledern dönüş yaptığını biliyorum ama maille bildirmeyenelerde oluyor o açıdan katıldığım kampanya sahibi blogları izlemeye alıyorum,her sonuç açıklanışında haberdar olmak daha kolay oluyor..
isimyok000:
bende mutlaka haber veriyorum kazananlara. Hatta kampanya bitmeden koşulları tam yerine getirmeyenlere de haber veriyorum ki düzeltip çekilişe dahil olabilsinler diye
Linkinpark_sefa:
çoğu kampanya sahibi sağolsunlar takip ediyorlar şartları yerine gitrmişmi,hediyesini vermek için mailde atıyorlar ama atmayanlarda var bu konum atmayanlar içindir
burcu84:
Bende 2 tane kampanya yaptım ama kazananlara mail attım cevap gelmeyenlere hatta birini baya bi aradım ama ulaşamayınca yapcak bişi olmuyo :) bencede bloger arkadaşlarımız duyarlıı bu konuda olmayanlarda dikkat ederler artık diye düşünüyorum. :)
nil1299:
bu konuda sefaya katılıyorum okadar kampanyalara katılıyoruzki sonuçlarını bende takip edemiyorum
bencede maille bilgilendirmeleri şart
ayrıca 3 blogdan hediye kazandım 3 de haber verdiler sagolsunlar maille yada faceden ulasıdılar bencede böyle olması lazım
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git