Diğer > Görüş ve Öneriler
Blog kazananları
aysell:
bende her kazanana hem forumdan hem faceden hemde mailinden kazandınız diye ulaşıp msj cekiyorum
janeozlem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende her kazanana hem forumdan hem faceden hemde mailinden kazandınız diye ulaşıp msj cekiyorum
--- Alıntı sonu ---
sen nekadar pozitif bir insansın cnm ya? valla seni görmedim ama nedense kanım acaip kaynadı sana. söylemek istedim...
SüsLü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende her kazanana hem forumdan hem faceden hemde mailinden kazandınız diye ulaşıp msj cekiyorum
--- Alıntı sonu ---
sen nekadar pozitif bir insansın cnm ya? valla seni görmedim ama nedense kanım acaip kaynadı sana. söylemek istedim...
--- Alıntı sonu ---
aysel çok iyiniyetli ve yardımseverdir özlem.bu güne kadar kimseyi hiç bi konuda geri çevirdiğini görmedim.benim bloğumuda o açtı sağ olsun.bende söyleme gereği duydum bi an ayselcim seni seviyorum :-*
janeozlem:
öyle gerçekten. ilk defa bir forumdan birine böyle şeyler hissediyorum. demek ki bazı duygular böyle de geçebiliyormuş insana. iyi ki bu forumdasın ayselcim...
alicaner:
Forumun ne yazık ki böyle bir özelliği yok ancak şunu yapabilirsiniz;
Blog Kampanyaları kategorisine girip "OKUNMUŞ SAY" linkine tıklayın, sonra da yeni gönderilen iletiileri göster deyin, böylelikle filtrelemiş olacaksınız.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git