Diğer > Görüş ve Öneriler

Blog kazananları

<< < (2/6) > >>

yupi:
biz blogcular bukadar kazananlara ulaşmak için duyarlıyız bence siz katılanlarda biraz duyarlı olun.Katıldıktan sonra yazın biryere biz size ulaşamazsak size sonucu görüp bize ulaşın ;)

nursen:
öncelikle bende butun kampanya sonuclarını takıp edemıyorum ama benım kampanyalrım sonucunda maılle ulasıcam yada face yada bloguna yorum bırakırım herkes ole yaparsa bır sorun olmaz bence

Linkinpark_sefa:
hediye kazandığı takdirde hediye kazanan kişiye ulaşan kampanya sahiplerine teşekkürler arkadşlar ulaşan arkadşlarımızda var ulaşmayanlarda var.daha duyarlıi olursak bu konuda sevinirim.

not:bende katıldığım kampanyaları sık kullanılanlara ekleyerek takip ederim ama gözden kaçabiliyo tabi benimde olmştur kazanmışım ama kazandığıma dair bilgilendirme maili gelmediğinden dolayı kaybetmişimdir hakkımı.

gungem:
ben blog kampanyalarına pek katılmıyorum koşulları bana çok karışık geliyor
kendi bloğum olmadığı için de hangisinde katılım yapabilirim hangisinde yapamam uğraşmıyorum
üye ol yorum yaz face de duyur biraz sıkıcı geliyor açıkçası  ::)

yupi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben blog kampanyalarına pek katılmıyorum koşulları bana çok karışık geliyor
kendi bloğum olmadığı için de hangisinde katılım yapabilirim hangisinde yapamam uğraşmıyorum
üye ol yorum yaz face de duyur biraz sıkıcı geliyor açıkçası  ::)

--- Alıntı sonu ---
ama en çok kazandıranda blog kampanyaları ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git