Diğer > Görüş ve Öneriler

Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini

<< < (7/12) > >>

ufoskop:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence her blogcunun 1 adet konu acma hakkı olsun o konuda tüm konularını açsın
son zamanlarda cidden böyle bir durum var konuyu açan kişi 10 konusuna birden yorum yazmış tüm sayfa blogla dolmuş

--- Alıntı sonu ---

Bence bu öneri güzel ve de değerlendirilmeli...Teşekkürler arkadaşım.

SüsLü:
insanlar bu forumda bu bloglardan hedie kazanıyorlar ! ne oluyor size ya ben anlam veremiyorum.her kategoride kendi alanında kampanyalar var illaki son mesajlara bakıp burayı şikayetle doldurmanın luzumu ne ?? ne bu gerginlik ya.ben buraya konu açmasamda benim bloğuma katılım olur yöneticiler bize gidin desin gerekiyorsa gidelim.akşamdan beri burayı okuyorum resmen kasıldım ben artık.

ayrıca şahsımı savunma gereği duyuyorum çünkü lafı ortaya atıyorsunuz ! ben konularıma devamlı güncel yazmıyorum.zaten konularımın ne kadar aşşağıda olmasındanda bellidir bu.bazı arkadaşlarım iyi niyet ile güncel yazıyorlar teşekkür ederim.ama lütfen yapmayın arkadaşlar.konularımı güncel tutmaya ihtiyacım yok.son katılım tarihi yazıyor zaten.

Pınar sende sus kankim.sinirim tavan yaptı  :D :D :D

yupi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnedir sizlerin bu blogculara kastınız anlamış değilim.Sanıyorumkii kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabındasınız ;) OKadar çok blogcu olmak istiyorsanızda bizler sizi tutmayalım.Zaten bu devirde güzel iş yapanlar hiç bir zaman çekilemezmiş burdaki konuda olduğu gibi ;) bu kadar yazıyorum daha devamınıda getirmiycem kimse bana cevap vericem diye de uğraşmasın..Dediğiyle kalır :D

--- Alıntı sonu ---

Kaç yaşındasın sen çok merak ettim.Ben ortada ciğer göremiyorum ki uzanmaya çalışayım.Blogcu olmak istesem çoktan blog açardım.Olayı kişisel tartışmaya çekerek asıl konuyu dağıtmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama yönetimin bizim derdimizin ne oldugunu anladığını ve size en yakın zamanda bir önlem alacağından kuşkum yok.

--- Alıntı sonu ---

sana yaşımı söyleme gibi bir zorunluluğum yok bu bir haa çok istiyosan 26 yaşındayım akıllı ve mantıklı düşünecek bir yaştayımm senden daha mantıklı özellikle ;) , ordaki cümlelerimi ancak anlaması olanlar anlar bu iki ki gerçektende doğruları yazdım forumda çekemeyenler bayağı çokmuş öğrenmiş oluyoruz böylece.. forumuda bayağı gerdiniz zaten artık ne yazarsan yaz seninle muhattab bile olmıycam buda üç...

HoppiDi:
İstediğimiz konuyu görememe gibi bir şansımız yokmuş çünkü aylar önce blog kampanyalarını görmek istemiyorum diye bir konu açmıştım ve bunun mümkün olmadığı söylendi. Sonra baktım olacak gibi değil blog kampanyalarına klatılmaya başladım. ve dahada ileri gidip blog açtım. :D

Bu durumda en güzel öneri her blogçunun tek konuda duyuru yapması olablir.

Esmanur:
Kişiler bloğ kampanyaları dışında kampanyalara katılmak istediklerinde zaten ilğili bölüme girerek kampanyaları takib ediyorlar.
Ayrıca burası kampanyalarla ilğili bir site ve her türlü kampanyanın olması doğal değilmi.
zaten büyük firmaların düzenlediği kampanyalarda insanların kazanma şansı düşük oluyor çünkü yüzlerce insan katılıyor.
en azından bloğ kampanyalarına katılıp şansımızı deneyebiliyoruz.
Kazandığım hediyelerin büyük bir kısmını bloğ kampanyalarından kazandım ve çoğuda birkez mesajla merhaba demediğim kişilerdi.
eğer tanıdığı kişilere veren varsada onun vebalini nasıl çeker bilmem.
bloğcuların kampanyaları öne çekmesine gelince ben katılmayı unuttuğum bir çok kampanyaya bu sayede katılıyorum.
bloğ kampanyalarına katılmak istemeyen arkadaşlarımız zaten katılmıyor,ama benim gibi bloğ kampanyalarına katılıp kazanmak isteyenler içinde bloğ kampanyaları iyi bir avantaj .....

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git