Diğer > Görüş ve Öneriler
Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini
Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinKendi adıma sıkıntım blog kampanyalarının olması değil.Blog kampanyalarının sürekli üstte tutulması için postlar kasılması..Biraz aslında arkadaşlarımız duyarlı olurlarsa gercekten iyi olucaktır..
--- Alıntı sonu ---
Aynen. Kendi aralarında bi rekabet var, kim hangi firmayla kampanya yapmıs kim daha fazla hediye veriyo falan.Benim bloğum senin bloğunu döver hesabı.. Bide kendine ait tüm blog konularını 15-20 saniye arayla üstlere tasıyanlar var. Hepsi alt alta sıralanıyo artık.. Anladık bloğunuz var ! İmkanı varsa blog kampanyalarını görmek istemeyen üyeler o bölümü göremesin. Adminden cevap bekliyorum bu konu hakkında.
yupi:
nedir sizlerin bu blogculara kastınız anlamış değilim.Sanıyorumkii kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabındasınız ;) OKadar çok blogcu olmak istiyorsanızda bizler sizi tutmayalım.Zaten bu devirde güzel iş yapanlar hiç bir zaman çekilemezmiş burdaki konuda olduğu gibi ;) bu kadar yazıyorum daha devamınıda getirmiycem kimse bana cevap vericem diye de uğraşmasın..Dediğiyle kalır :D
Scorpion:
Kayit olun veya giris yapinnedir sizlerin bu blogculara kastınız anlamış değilim.Sanıyorumkii kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabındasınız ;) OKadar çok blogcu olmak istiyorsanızda bizler sizi tutmayalım.Zaten bu devirde güzel iş yapanlar hiç bir zaman çekilemezmiş burdaki konuda olduğu gibi ;) bu kadar yazıyorum daha devamınıda getirmiycem kimse bana cevap vericem diye de uğraşmasın..Dediğiyle kalır :D
--- Alıntı sonu ---
Kargalar gülme krizi geçirdi... Özellikle koyu olan bölümlere ;D
ufoskop:
Kayit olun veya giris yapinnedir sizlerin bu blogculara kastınız anlamış değilim.Sanıyorumkii kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabındasınız ;) OKadar çok blogcu olmak istiyorsanızda bizler sizi tutmayalım.Zaten bu devirde güzel iş yapanlar hiç bir zaman çekilemezmiş burdaki konuda olduğu gibi ;) bu kadar yazıyorum daha devamınıda getirmiycem kimse bana cevap vericem diye de uğraşmasın..Dediğiyle kalır :D
--- Alıntı sonu ---
Kaç yaşındasın sen çok merak ettim.Ben ortada ciğer göremiyorum ki uzanmaya çalışayım.Blogcu olmak istesem çoktan blog açardım.Olayı kişisel tartışmaya çekerek asıl konuyu dağıtmaya çalışıyorsunuz farkındayım ama yönetimin bizim derdimizin ne oldugunu anladığını ve size en yakın zamanda bir önlem alacağından kuşkum yok.
e.doğan:
bence her blogcunun 1 adet konu acma hakkı olsun o konuda tüm konularını açsın
son zamanlarda cidden böyle bir durum var konuyu açan kişi 10 konusuna birden yorum yazmış tüm sayfa blogla dolmuş
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git