Diğer > Görüş ve Öneriler
Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini
SüsLü:
ya ben anlatamıyorum galiba tek konuda 10 kampanya başlığı olurmu benim yeri geliyor bloğumda max 15 kampanyam oluyor ben bunları tek konuda toplayamam ben foto ekliyorum ayrıca 15 kampanya linki 15 te foto olsa sayfam ne hale gelir düşünün artık.bencillik ya bencillik başka bişey değil !
girerim hangi kampanyaya bakmak istersem bakarım son mesajları takip etmekte neymiş.bence birilerinin niyeti eylence olsun diye forumu kısa bi süreliğinede olsa karıştırmaktı kimse kusura bakmasın bu kadarda net konuşuyorum.ben bu konudan artık rahatsız olmaya başladım.
ufoskop:
Evet amacım forumu karıştırmaktı,çok da başarılı oldum,kendimi tebrik ediyorum,kıskançlık egom bi nebzede olsa normal düzeye indi ;D
Tövbe yarabbim yaa siz konuyu açana saldırınca ben de ona göre mesajlar yazdım.Kimseyle derdim yok,konuları da ilgili bölümden takip etmiyorum,son mesajlardan takip ediyorum.Benim de tarzım bu,fikrinizi güzelce söyleyecekseniz söyleyin,yönetim de kararını versin en kısa zamanda.
sevda yağmuru:
blog kampanyaları ayrı bir bölümde,diğer kampanyalar ayrı bir bölümde sonuçta,okuma yazması olanlar nereye bakıp bakamayacağını bilirler,kim nereye isterse oraya katılsın.herkes özgürdür.kalkıp ta blog sahplerini karalamaya hakkı yok kimselerin.bizler memnunuz gayet blog kampanyalarıdan.ayrıca hediyenin büyüğü ve küçüğü diye bişey söz konusu değildir.azına kanaat edemeyen çoğuna ulaşamaz.blog hedyeleri de azımsanacak ödüller de değil bu arada...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git