Diğer > Görüş ve Öneriler
Hergün Blog Kampanya Yapalım Sitenin İsmini
ufoskop:
Merhaba arkadaşlar eskisi kadar kampanyalara katılmasam da ara sıra siteyi ziyaret ediyorum ve birşey dikkatimi çekmeye başladı.Site tamamen blog kampanyalarıyla dolmuş durumda.Son gönderilen mesajlara giriyorum ve hep blog kampanyalarına rastlıyorum.Son mesajı yazan kişilerde hep aynı,tamam blogunuz var kampanya düzenlediniz,katılım da çok olsun istiyorsunuz da biraz da anlayışlı olun.Güzel kampanyalar sayenizde kaynayıp gidiyor ya da bizim için vakit kaybı oluyorsunuz.
Ya da adminim, başlıkta yazdığım ismi koy sitenin ismine.Ne dersin daha hoş olmaz mı:P
esrauz:
hepsine katıl sen de ;) kim engel oluyor ki?
dunyaninnisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinMerhaba arkadaşlar eskisi kadar kampanyalara katılmasam da ara sıra siteyi ziyaret ediyorum ve birşey dikkatimi çekmeye başladı.Site tamamen blog kampanyalarıyla dolmuş durumda.Son gönderilen mesajlara giriyorum ve hep blog kampanyalarına rastlıyorum.Son mesajı yazan kişilerde hep aynı,tamam blogunuz var kampanya düzenlediniz,katılım da çok olsun istiyorsunuz da biraz da anlayışlı olun.Güzel kampanyalar sayenizde kaynayıp gidiyor ya da bizim için vakit kaybı oluyorsunuz.
Ya da adminim, başlıkta yazdığım ismi koy sitenin ismine.Ne dersin daha hoş olmaz mı:P
--- Alıntı sonu ---
seninle aynı görüşteyim
1 aydır hiçbir kampanyaya katılmadım ama foruma arada bir uğruyorum son mesajlar sürekli blog kampanyalarından
o yüzden soğuyorum forumdan da
ufoskop:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinhepsine katıl sen de ;) kim engel oluyor ki?
--- Alıntı sonu ---
Büyük düşün büyük yaşa felesefiyle yaşıyorum.Küçük hediyelerle işim yok,girmediğim iki bölümden biri numuneler diğeri de bu blog kampanyaları.Haa çoğu blogcu da hediyeleri tanıdığına veriyor,yakından tanıdıklarım var ;D
Meraal:
Bunun büyük düşünmek ile alakası yokki... Sen katılmıyo olabilirsin ama ilgi yoğun bu kampanyalara ben çoğuna katılıyorum mesela ve verilen hediyelerde küçümsenek hediyeler değil gerçekten bakmadığın belli.. Ve tanıdığa vermemeselesine gelince o blogcu ile Allah arasında biz güvenip katılıyoruz ve sanmıyorum hepsinin bunu yaptığını..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git