ayh utandım

çok teşekkür ederim

adıma da uygun olmuş tekrar mersi
bu güller bana daha çok şekerlemeleri hatırlattı, bana yollasaydın kesin yemeye kalkardım
taaam işte bende tatlıyım demek istedim zaten . nie bozuosun ki beni şimdi sen

ayrıca soyadını vermek zorunda diilsin tabi ki ama adınından bişi olmaz sanırım. sonuçta benim ki gibi değişik değildir. ben napim ayrıca ismimden dünya üzerinde o kadar az var ki tanıştığım kişiler asla beni unutamıolar. akılda kalıo ismim ilginç olduğu için
selam arkadaşlar Özlem ben
Manisadan. saygılar herkese.
slm arkadaşlar
isimim meltem 29 yaşındayım evliyim resimdeki kızım aslen izimirliyim çalışmıyorum eşimin tayinin den dolayı gaziantepteyim
sitedeki tüm arkadaşlara kampanyalarda başarılar diliyorum ayrıca site yöneticelerinde teşekkürü borç biliyorum memnun oldum esen kalın
Ad:Onur
hepbirlikte kazanmak umuduyla yasasın hergunkampanya
merhabalar herkese, isim soyisim ve yaşadığımız mekanları birbirimizle paylaşmak güzel fikir tabiki ancak google a tanıtılmış bir siteye bilgilerimizi aktarıyoruz. sitede özel bir bölüm yapılarak google da gözükmesi engellenirse neden olmasın, ancak bu şekilde şahsi bilgi paylaşımını pek yerinde bulmuyorm. herkese bol şans.
Girdigimiz kimi kampanyalar ve yarısmaların sırketlerı tarıkatlar ve yabancı kuruluslar oralarda tum bılgılerımız mevcut ...Eger isteyen bir kisi acemi bir idegilse bilgilerimizi bulabılırler kotu amaclı kullanabılırler ...Kampanyalara gırerken hıcmı dusunmedın o kdr bılgıyı
Ad:xxx
Shir:xxxx
Yas:xxxx bunların verılmesı yeter bence