Hoşgeldiniz arkadaslar memnun olduk
İzmir den gökay ben..
Hayatta hiç bir şeyin müptelası olmadım şu çekilişlere olduğum kadar..
daha yeni justplayden çamaşır mk kazandım ve çalıştığım ofisi de kendim gibi müptela ettim. Sevgiler Saygılar herkese
mrb.ben istanbuldan ayşegül .nick imden de anlaşılmıştır.30 yaşında .evli çocuklu bazaen mutlu bazen mutsuz bir bayanım .kampanyalarla yeni tanıştım . arkadaşım adamoda sayesind eforuma üye oldum .sizlerleyim artık ..
Selamlar ben de Bursadan Ozkan
İstanbuldan Esra,bende yeniyim,bu form gercekten alıskanlık yapıyor.ama mutluyum:)
Arkadaşlar bir foruma girip açıktan bir yarışma için destek isteyebiliyormuyuz.Yanlış bişey yapmak istemem...
iyi geceler bende mersinden merve 22 yaşındayım özel bir sigorta şirketinin çağrı merkezi departmanında çalışıyorum google aracılığı ile forumunuzu buldum çok keyifli vakit geçiriyorum benide aranıza alın lütfen
iyi geceler bende mersinden merve 22 yaşındayım özel bir sigorta şirketinin çağrı merkezi departmanında çalışıyorum google aracılığı ile forumunuzu buldum çok keyifli vakit geçiriyorum benide aranıza alın lütfen 
dikkat et müdür yakalamasın

hg
benide tanıyın 
33 yasında erkek...antalyada oturuyor 3 cocugu var...sektorperest...pek cok sektorde ıs sahası var...ama ozunde cıftcı...adanalı..yanı o Allah ın adamı

1,60 boyunda...sıskocana