ben doğurana kadar tıp çok ilerler sanırım. önce karar vermemiz lazım bebek yapmak için,ondan önce evlenmem lazım,ondan önce evlenilcek birini bulmam lazım... ohhooooooo baya bi süre var önümde o yüzden şimdilik rahatım 
eeee madem o kadar uzak niye beni yoruyon karrrrrrrrrdeşimmmmmmmmmmm  

valla sayenizde daha da bi uzar sanırım 

korku da eklendi maddelere  

canım çok tatlıdır benim ama 

keşke işte normalin epudural olanı olsa 

bende belki olur die dua ediorum yada bebekleri babalar taşısalar ve sezeryanla alsalar onlardan. nasılım  

erkekler anlarlardı bayanların hali. sonradan desinler bakalım kolaysa bi şe  

bende belki olur die dua ediorum yada bebekleri babalar taşısalar ve sezeryanla alsalar onlardan. nasılım  
amann anacım azcık bi dert tasa görsnler ortalığı birbirine katar onlar, allah erkeklere fiziksel gücü vermiş ama manevi gücü kadınlara vermiş, bak o kadar acıyı çekiyo kadınlar yine de gık demiyolar, bi erkeğin başına gelecek böyle,amanin dünyayı birbirine katarlar 

amann anacım azcık bi dert tasa görsnler ortalığı birbirine katar onlar, allah erkeklere fiziksel gücü vermiş ama manevi gücü kadınlara vermiş, bak o kadar acıyı çekiyo kadınlar yine de gık demiyolar, bi erkeğin başına gelecek böyle,amanin dünyayı birbirine katarlar 
aynen sana katılıyorum...