kamile25 ; grubumuz var çalıyoruz işte..
Esra ;o yazdığın hayal kırıklıklarını bir kenara iterken sana şunu diyebilirim :
"kendimin daha değerli olduğunu başkalarının ne kadar değersiz olduğunu öğrendim.."Değmiyor çünkü değmeyecek de..)
seviyorum maillerimi ya maş. neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu ne güzelde ayırt etmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkamile25 ; grubumuz var çalıyoruz işte..
Esra ;o yazdığın hayal kırıklıklarını bir kenara iterken sana şunu diyebilirim :
"kendimin daha değerli olduğunu başkalarının ne kadar değersiz olduğunu öğrendim.."Değmiyor çünkü değmeyecek de..)
İlahi gereksiz mesajlar kutum sen nelere kadirsin gece gece kopardın beniseviyorum maillerimi ya maş. neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu ne güzelde ayırt etmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkamile25 ; grubumuz var çalıyoruz işte..
İlahi gereksiz mesajlar kutum sen nelere kadirsin gece gece kopardın beniseviyorum maillerimi ya maş. neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu ne güzelde ayırt etmiş
gerekli olduğunu hatırlaman güzeldi..![]()
hüdaverdim koşmaya başladı deli ediyor beni ya bugün banyo yaptı halini görmeliydin sudan çıkmış balığa döndü
D:
bu gece gülmekten yoruldum..ben aranıza girmeyeyim..bir fotografınızı rica edeyim..D:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gece gülmekten yoruldum..ben aranıza girmeyeyim..bir fotografınızı rica edeyim..D:
gündüz çekerim resmini gösteririm

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu gece gülmekten yoruldum..ben aranıza girmeyeyim..bir fotografınızı rica edeyim..D:
gündüz çekerim resmini gösteririm
anlaştık
sahurda kaşarlı tost yapıyorum..yanında da portakal suyu..bol bol da su..sende durumlar nasıl ?.