merhabalar herkese, isim soyisim ve yaşadığımız mekanları birbirimizle paylaşmak güzel fikir tabiki ancak google a tanıtılmış bir siteye bilgilerimizi aktarıyoruz. sitede özel bir bölüm yapılarak google da gözükmesi engellenirse neden olmasın, ancak bu şekilde şahsi bilgi paylaşımını pek yerinde bulmuyorm. herkese bol şans.
Girdigimiz kimi kampanyalar ve yarısmaların sırketlerı tarıkatlar ve yabancı kuruluslar oralarda tum bılgılerımız mevcut ...Eger isteyen bir kisi acemi bir idegilse bilgilerimizi bulabılırler kotu amaclı kullanabılırler ...Kampanyalara gırerken hıcmı dusunmedın o kdr bılgıyı
Ad:xxx
Shir:xxxx
Yas:xxxx bunların verılmesı yeter bence
yaşa gerek yok bence.. ad soyad il
Ad:Onur
hepbirlikte kazanmak umuduyla yasasın hergunkampanya
pişt onur aynı memleketteyiz laaa, hemşeri buldum kendime
nick ikbalelif
isim:şebnem
çok memnun oldum arkadaşlar ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkürler...
nick ikbalelif
Merhaba. ikbalelif ufaklığın adı mı? Maaşallah çok şeker
ben Ayşegül Ankara'dan selamlar
Hırslı takıntılı kampanyacıyım.Çok kaybederim çok gezerim,benden önce kampanyalı ürünleri toplayıp gidenlere çok kızarım.Kampanyalı ürünleri alıp kampanyaya katılmayanları ayırıyorum onlar bizim herşeyimiz..
Çekiliş severim internet yarışması felan ise işim olmaz.
Herkese bol şans...Yukarda denizliden arkadaşlar var sanırım onlara enişte olcaz yaza
bende çocukluğumdan berri kampanyalarla uğraştım hep ufak hediyeler çanta havlu tişört vs. kazandım.Postacı o kadar çok bize gelirdiki birgün murat'a araba getirecem diye anneme takılırdı. ama maddi değeri olan hiçbirşey kazanamadım daha.bu bende bir tutku,bağımlılık
nick ikbalelif
Merhaba. ikbalelif ufaklığın adı mı? Maaşallah çok şeker 
ikbalelif büyük kızımın adı...resimdekinin adı eylül nisa...