valla u kuponlar her şeyde geçerliyse çok gğzel şeyler kaçrımayalım. sepetler, tabaklar. ne zamandır aradıım kahve makinesini buldum burda
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Bu site yarın çekler 100 tl lik alışverişlerde geçerlidir diye sınır koymazsa ne olayım..
İnşallah koymaz diyerek ağzımı hayıra açıyorum..
şartlar değişirse işimiz kötü 
Calculus bile çeyizini kuruyor...Düşünün yarınki şenliği..
valla u kuponlar her şeyde geçerliyse çok gğzel şeyler kaçrımayalım. sepetler, tabaklar. ne zamandır aradıım kahve makinesini buldum burda
Bu site yarın çekler 100 tl lik alışverişlerde geçerlidir diye sınır koymazsa ne olayım..
bence alışveriş limiti koyacaklar
gecen gec kalktı kahvaltı hazırladım ama anlatamam sofrayı...recellerı almısım koydum bır kucuk kaseye...sonra bır tabaga koydum ıstedıklerını...kahvaltı tabagına...pecetelıkler fılan...dedım hosuna gıtsın...lafı su :Kubra yaw bu hamam tasına benzer seyın ıcıne ne döktun recelı...kız getır kavanozdan yıcem...tabıkı dumur oldum...
sız saklama kaplarını öptum kokladım dedınız yaw...ah ah
kübraa ben evlendim eşim zamane kocası evde notlar sürprizler felan. benim babam da annemi çok üzmüştür bırak şirin notlar yazmayı seni seviyorum demeyi, eskilerde nerde öyle şeyler. geçen anneme gittim babam titrek eliyle kocaman kağıda "karıcığım seni çok seviyorum" yazmış mutfağın dolabına asmış inanamadım aklıma geldikçe tebessüm ediyorum. ana da yaşlanınca değişir ama o zaman da hanımlar istemiyo
kargo parası olursa armağan yine de alır mı ki
kargo parası olursa armağan yine de alır mı ki

Almaz..Önce gerek yok dedi kargo falan vardır dedi..sonra kargoyu çeke dahil ederiz deyince başladı çeyizlik seçmeye...
lımıt koymasınlar ya ben ceyızsız kalcam yoksa
şartlar değişirse işimiz kötü 
Calculus bile çeyizini kuruyor...Düşünün yarınki şenliği.. 
ceyızcı

ay ölecem
...
normalde babam nazıktır ama yemek ısın ıcıne gırınce adama bıseyler oluyor...oysa dısarıya bır gorsenız ınanılmaz...ramazanda bardak tabak atan adam ıstırham ederım dıyor...

neyse ben onu cok sevıyorum napam o da kalın bır adam sofrada
keşke şimdiden açsalardı da yarına kadar sömürürdük armağan da gelince çıldırırdı. düşünmesi bile güzel ya