Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkötümüydü tadıbize daha gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane kahve siparişi verdim bir tanesi şimdi geldi,diğeri yok.
Saklama kapları desen zaten hiç yok..
Kahve derken nescafe mi yoksa türk kahve ve sahlep olan paket mi geldi?
Türk kahvesi salep ve sakızlı kahve olandan geldi..
Gelmez olaydı..Sakızlı olandan yaptık bir hevesle,,dayımda vardı evde,,içtik mideyi bozduk.
Sanki bir kutu falım sakızı yutmuşum gibi karnımda birşeyler oluyor..
kötümüydü tadıbize daha gelmedi
Sakızlı olan bir tuhaftı..Diğerlerini denemedik henüz,, kendimize gelemedik daha..
Allahım sonumuzu hayır etsin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane kahve siparişi verdim bir tanesi şimdi geldi,diğeri yok.
Gelmez olaydı..Sakızlı olandan yaptık bir hevesle,,dayımda vardı evde,,içtik mideyi bozduk.
hadi yaa bizde bozarsak mideyii noolcak :\
bende o kahve setini lamayı düşünümüştüm damla sakızı görünce vaz geçmiştim sanırı iyi yapmışım
1 kere içmeye çalışmıştım ardaşların tavsiyesiyle çeşmedenmi ne gelmişti sanırım iğrençti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 tane kahve siparişi verdim bir tanesi şimdi geldi,diğeri yok.
hadi yaa bizde bozarsak mideyii noolcak :\
sen dene bize söle özlem
buarada komageneden randevü almaya falan gerek yok demii
saç bigudisi alanlar kimler, benim çubuklarında bir tuhaflık var. saçı tutma içinden çıkarma başlıgı yok
![]()
sizin saçı geçirmeye yarayan cubuklar nasıl ? ? ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaç bigudisi alanlar kimler, benim çubuklarında bir tuhaflık var. saçı tutma içinden çıkarma başlıgı yok
![]()
sizin saçı geçirmeye yarayan cubuklar nasıl ? ? ?
birinin ucu böyle olması lazım. diğeride uzatmak için çubuk düz olacak
![]()
![]()
bende kancalı olandan çıkmadı ki, 2 cubukta dümdüz
offf kahretsinnnnnnnn