20 tl bonus var ben hala evmanya çeki alamadım nasıl yaptınız?
bende face duvarlarına yazmıştım neyse sevindim sizlerin adına iyi günlerde kullanın çeklerinizi
her 50 tllik yakala.co alışverişine 10 tl kullandırtıyor. yani artık 20 tllik çeklerimizi kullanabilmek için üzerine 80 TL ödeme yapmak zorundayız hiçbir anlamı kalmadı..bekledik bekledik iyi birşey çıkar diye tam iyi bişey çıktı sistemi bozdular. yakala.co da daybuydayde bitmiştir benim için artık. ikiside tutarsız aynı grubun şirketi işte
Biz evmanya çekini yeni almadık gece açıldığı ilk dakikalarda almıştık, şuan bonus kullanamıyoruz malesef...
her 50 tllik yakala.co alışverişine 10 tl kullandırtıyor. yani artık 20 tllik çeklerimizi kullanabilmek için üzerine 80 TL ödeme yapmak zorundayız hiçbir anlamı kalmadı..bekledik bekledik iyi birşey çıkar diye tam iyi bişey çıktı sistemi bozdular. yakala.co da daybuydayde bitmiştir benim için artık. ikiside tutarsız aynı grubun şirketi işte
Ben 100 tl bedelinde bir ürün seçiyorum ama bonuslar yinede aktif olmuyor, siz nasıl yaptınız 10 tl kullandırdığını nerden anladınız?
aşağıda bir şecenek var 50 tl üzeri 10 tl kullanabilirsiniz diyor onu kutusuna tıklayınca 10 tl düşüyor.
aşağıda bir şecenek var 50 tl üzeri 10 tl kullanabilirsiniz diyor onu kutusuna tıklayınca 10 tl düşüyor.
Bende öyle bir seçenek falan görünmüyor

hangi kampanyada denedin?
en ev manyada denedim resim nasıl ekleniyordu kısaca anlatırsanız printscreen alıp göstereyim
aldığınız görnütyü buraya yükleyin bizimle paylaşın

gözattan resim seçin ve resmi yükleye basın sonra...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin30.10.2011 tarihine kadar kullanılabilir diyor ama kullanılıyor