Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ılk alan ben oldum beklıyordum zaten
kargo 3.5 tl ayrıca
ben de aldım hemen. yalnız yorumlarda okuduğum kadarıyla 1 paket az geliyormuş normal saça, ben 2 paket aldım. tek kargoda gönderirler umarım ikisini de.

yatması zor oluyo ama bide uzun saçlılara kısa geliyo bigudiler
  yatması zor oluyo ama bide uzun saçlılara kısa geliyo bigudiler
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

kargo 3.5 tl ayrıca
ben de aldım hemen. yalnız yorumlarda okuduğum kadarıyla 1 paket az geliyormuş normal saça, ben 2 paket aldım. tek kargoda gönderirler umarım ikisini de.saçlarınızı yapın sonra fotonuzu koyun yaa

yakında diğer gelecek 20 tl altı ürünleri de ben yazayım
s box 34 parca 17 adet saklama kabi seti yuzde67 indirimle sadece 12 90 tl
medikal store dan viscofine ortopedik bel yastigi yuzde57 indirimle sadece 18 90 tl
2 li mister steamy kurutma topu 16,90

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

kargo 3.5 tl ayrıca
ben de aldım hemen. yalnız yorumlarda okuduğum kadarıyla 1 paket az geliyormuş normal saça, ben 2 paket aldım. tek kargoda gönderirler umarım ikisini de.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyakında diğer gelecek 20 tl altı ürünleri de ben yazayım
s box 34 parca 17 adet saklama kabi seti yuzde67 indirimle sadece 12 90 tl
medikal store dan viscofine ortopedik bel yastigi yuzde57 indirimle sadece 18 90 tl
2 li mister steamy kurutma topu 16,90kızzzzzzz özlem sen yakala co ajanımısın yoksam nerden bılıyon
 site yenilenirken bi görünüp kayboldu bunlar. hazırlık aşamasındalar yani
 site yenilenirken bi görünüp kayboldu bunlar. hazırlık aşamasındalar yani   

şu sitede görünüyolar zaten