Allahtan Rahmet ailelerine sabırlar diliyorum başımız sagolsun
cok acıı
Allah rahmet eylesn
bende onu okuyodum Allah rahmet eylesin 2 si ağır 7 tanede yaralı varmış
Diyarbakır'da Çatışma: 13 Şehit
Ayaklarda Oluşan Mantarlara Evde Tedavi Yolu
Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde çıkan çatışmada 13 askerin şehit olduğu, 2'si ağır 7 askerin de yaralandığı bildirildi.
Diyarbakır'ın Silvan kırsalında arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine PKK'nın pusu kurmasıyla çatışma yaşandı.
Öğle saatlerinde başlayan çatışmaların yer yer devam ettiği bildiriliyor.
Bölgede son dönemde meydana gelen en büyük çatışmalardan biri yaşanıyor. Bölgede takviye ekipler sevk edildi.
PKK'nın tek taraflı eylemsizlik süreci başlatmasından sonra yapılan en büyük saldırı meydana geldi.
bende az önce duydum .halen ağlıyorum . bitmesini beklerken tekrar hortladı ...allah kahretsin onları .ramazan öncesind e kaç eve ateş düştü...
Çok acı Allah rahmet eylesin
bende facede onlara bakıyodum

ailelerine sabır versin

onlara kıyanlarıda kahretsinnnnnn
ALLAHIm bitsin artık başımızdaki bu bela...ALLAH canımı alsında yeterki bitsin

((((((((((( yeter ağladıgımız,,,,,sorumluları ALLAHA havale ediyorum KAHROLSUNLAR.....kahrolduklarını ölmeden bu gözlerim görür inşallah....

ALLAH BELALARINI VERSİN...
Allah rahmet eylesin, çok acı bir durum.
tam bitti diyorsun, ses çıkmıyor...
sonra birden yine çıkıyor ortaya . kabus gibi...
Allah şehitlerimizin yakınlarına sabır versin...
X kişi Diyarbakırdan Tv kanallarına canlı bağlanıp olacaklara katlanacaksınız adı altında tehdit mesajları göndermişti..Nasıl bağımsız milletvekiliyse (!) .. Allah(C.C.) belalarını versin..Diyecek çok söz var şehitlerimize olan vazifemiz onlara dua etmek olacak..Allah rahmet eylesin..Ailelerine de sabır diliyorum... :////