Gönderen Konu: Son dakika 13 askerimiz şehit olmuş  (Okunma sayısı 10441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Son dakika 13 askerimiz şehit olmuş
« Yanıtla #70 : 16 Temmuz 2011, 11:37:12 »
Rezalet...adi şerefsiz insanlar...bakın babam kürt kökenli ,annem türk...annem evlendikten 3 yıl sonra öğrenebilmiş kürtçeyi...anne tarafı subay,assubay,hemşire...kaliteli insanlar.baba tarafı yine öyle.iki kız kardeşim öğretmen.bir abim mühendis..bir kardeşim imam.babam ı iki yıl önce kanserden kaybettik...o bize insan olmayı,onurlu olmayı öğretti...asla ama asla kürt-türk diye bir ayırım görmedik öğrenmedik...bunlar kürt vatandaşlarının temsilcisi falan değil arkadaşlar..bunlar şeytanın tohumları...dış güçlerin maşaları...bizim aileden 5 kişi askerliğini yaptı...4 ü komando olarak yaptı...abimler anlatıyor...ele geçen leşlerin çoğu sünnetsizdi diyor...bunlar ermeni,yahudi...diyordu...kürtlerin böyle bir devlet beklentisi falan yoookkk benim tanıdığım çevremin böyle bir beklentiyi bırak muhabbeti bile yoook....bu oyuna bu ülke asla gelmemeli...asla bu tuzağa düşmemeli.....korkak köpekler ,ancak hainlikle, şerefsizlikle tuzakla pusu kurabilir...çıkıpta erkek gibi savaşamaz çünkü erkek bile değil bunlar...ne istiyorsunuz işsiz güçsüz ipi kopuk köpekler çıkın gidin bu ülkeden çünkü bu ülke kolay kazanılmadı...buna gücünüz yetmez yetemez ...ALLAH asla hainlere fırsat vermedi...vermezde...

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 16 Temmuz 2011, 15:33:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

duyarlı arkadaşlarımız bu mitinglere katılmayı kendilerine görev bilmeliler

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #72 : 16 Temmuz 2011, 15:41:34 »

Bekir Coşkun'un bugünkü köşe yazısını okuyun.Çok sade basit herkesin anlayacağı türden bir yazı.

"Şu Soruya Yanıt Lazım.."                   
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 16 Temmuz 2011, 22:37:42 »
Ben sadece şukadarını söyleyim eger bnm canımaa allah korusun bişey olursa asla vatan sağolsun dememm.. O canlar vatan uğruna gitmiyor ne yazık ki pislik oyunlar içindne çıkılmaz kafa karıştırıcı entrikalar yüzünden gidiyorr..  O zenginlerinn kendini büyük sanan adamların çocuklarının canı canda biizmkiler değil mii.. Parası olmayan ölsün parası olan keyif yapsın oldu başka? Suçlu kim varsa Allah biliyor hepsinin belasını versinnn.. Ateş düştüğü yeri yakıyor bu oyunların içindekilerinde evine ocağına ateş düşsünde görsünler acıyı pislik mahluklar

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 16 Temmuz 2011, 22:42:09 »
ne yazıkki forumda bu konuda çok duyarsız.gördüğüm kadarıyla.başka bi çoğu konuda sayfalar dolusu yazılar yazılırken burda hala 3 sayfa ancak. >:(         :(

Böyle bir konuya kim duyarsız kalablrki içimz kan ağlıyor, yazıcak okadar çok şey varken insan bir kelime bile yazamıyor tıkanıp kalıyor nedenebilir kimse kimsenin içini bilemez keşke buraya yazmakla çözüm olsada binlerce onbinlerce sayfa doldursak. Allah ıslah etsin askerlerimizi polislerimizi insanlarımızı o pisliklerin kirli oyunlarından korusun
evet ben de bu konuda bildiklerimi yazarım ama yine anlamayan anlamayacaktır ve de sen ne diyorsuna konu gidecektir !! benim için yorumsuz geçmem de bir yorumdur!

Çevrimdışı ECRİNZEHRA

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 16 Temmuz 2011, 23:18:05 »

bende silvandan bir asker eşi olarak Ne kadar yazarsam yazım  içimdeki kini ,nefreti söndürmeye yetmiyor..İçim yanıyor,yüreğim dağLıyor ,göz yaşlarıma mani olamıyorum...Ateş düştüğü yeri yakıyor demiyorum bu ateş çoktan sardı bizi 75 milyon insan yanıyor diyemiyorum malesef çünkü içimizde pkk yandaşlarıda var. Sonra ellerimi semaya kaldırıp YARABBİ bunların ya soyunu kurut yada bize güç kuvvet ver biz kurutaLım diyorum...ama merak etmeyin apo yandaşları elbet birgün diğer leşler gibi sizinde leşleriniz serilecek.....
‎'' Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır.
Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır.! '

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #76 : 17 Temmuz 2011, 00:07:53 »
Samanyolu sbah taraf gibi basin organlari maalesef yine suclu pkk degil asker yorgundu.asil suclu ordu demeye basladi.daha 2 hafta once pkk 2 uzman cavusumuzu evnden cikarken vurdu.ONdadami ordu suclu.nalet olsun ya ordumuz pkk yi bitirmeye kalksa suclu.PKk tarafindan pusuya dusurulse gene sclu.hicmi sucu yok bu teroristin.ne ellerine geciyor b pkk yi aklaynca bunlara
evet ya samanyolunu ne zaman izlesem sinirim tepeme çıkıyor
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2011, 00:13:59 Gönderen: erteb »
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #77 : 17 Temmuz 2011, 14:06:50 »
SEVİNÇ KUCAKLAŞMASI

Bu arada yaralı askerler Ankara GATA’da tedavisi süren ağır yaralı Onbaşı Regaip Özdemir’in gözlerini açtığı haberini birbirlerine sarılarak kutladı.

Günün en güzel haberi bu olsa gerek..Şükürler olsun... :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 17 Temmuz 2011, 23:37:03 »

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #79 : 17 Temmuz 2011, 23:52:30 »
pkk 20 kişiyi esir almış  :o >:( >:( iyice azdı bunlar >:(