Gönderen Konu: Son dakika 13 askerimiz şehit olmuş  (Okunma sayısı 10487 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
Ynt: Son dakika 13 askerimiz şehit olmuş
« Yanıtla #30 : 14 Temmuz 2011, 20:00:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Buakaşmda burda eğlence yapcaklarmış sizce bu tesadüf mü  ??? 13 askerimiz şehit olmuşken olacak işmi buu burası polis kaynıyor umarım bi olay çıkmaz. Allah belalarını versin konuyu henüz okumadım polislere sordum az önce onlar söyledi allah ailelerine sabır versin :(
hangi ildesin canım  ???

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 14 Temmuz 2011, 20:02:33 »
istanbuldayım cnm

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #32 : 14 Temmuz 2011, 20:04:01 »
istanbuldayım cnm

istanbuldada çok fazla var bunlardan. teasadüf olmayabilir bu eğlence :(

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #33 : 14 Temmuz 2011, 20:07:12 »
hangi semt yada mahalle?
...

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 14 Temmuz 2011, 20:08:30 »
bağcılar

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #35 : 14 Temmuz 2011, 20:08:56 »
Olaya bak yahu birde eğlencesi mi varmış bu olayın. Nerde bu askerimiz nerde bu koskoca Türkiye Cumhuriyeti nerede bu polisimiz neden böyle şeylere izin veriliyor yeter artık  >:( Akşam o pislikler toplanırken tek yapacakları etraflarını çevirip izlemek mi olacak benim polisimin görevi, sıkılıan kurşunlara neden karşılık verilmiyor sinirden bayılıcam  >:(

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 14 Temmuz 2011, 20:15:18 »
hiç düşündünüz mü, ulusal marşımız neden "korkma" diye başlar? korkarız çünkü. kayıtsız şartsız.. milli "egemen" dir korku. demokrasinin yerli yerine oturmadığı,hukuksuzluğun genelde iktidar olduğu, gücü gücüne yeten,yalakalığın meziyet, dürüstlüğün eziyet olduğu ülkelerde...

bi arkadaşım facede yazmış çok hoşuma gitti burda da paylaşmak istedim...Allah belalarını versin askerlerimizi vuran köpeklerinde,onlara yüz verenlerinde,sebep olanlarında .....
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #37 : 14 Temmuz 2011, 20:26:10 »
bunları gerçekten içimden geldiği için yazıyorum;
evet oluyor. sonra eğlence polis hiçbişey yapmıyor bakıyor. nedenini bende bilmiyorum gözaltı yok zaten olsa bile sabaha serbest. akşama tekrar eğlence.
ayrıca hiç de 3-5 çapulcu değil. Zaten öyle olsa biterdi bunlar çoktan. ama anlamadığım be şey daha neden bir seferde girip belki seferberlik ilan edip. dağdaki bu insn görünüşlü şeyler yok edilmiyor. şu an seferberlik ilan edilse kim gitmez kim bitirmez istemez bu *****  neden orada yatan şerefsiz idam edilmiyor. bu işte var bişeyler.
Şu anda dışarıdan YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER diyerek geçiyorlar Yozgatın tam merkezinde bu sesleri duydukca insanın tüyleri diken diken oluyor. Kelimeler yetmiyo işte.
bişeyler yazdım ne yazdımı bilmiyorum saçmalamışta olabilirim özür dilerim..............
...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 14 Temmuz 2011, 20:31:19 »
Allah rahmet eylesin şehitlerimizin ailerine sabır versin

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #39 : 14 Temmuz 2011, 20:34:16 »
bunları gerçekten içimden geldiği için yazıyorum;
evet oluyor. sonra eğlence polis hiçbişey yapmıyor bakıyor. nedenini bende bilmiyorum gözaltı yok zaten olsa bile sabaha serbest. akşama tekrar eğlence.
ayrıca hiç de 3-5 çapulcu değil. Zaten öyle olsa biterdi bunlar çoktan. ama anlamadığım be şey daha neden bir seferde girip belki seferberlik ilan edip. dağdaki bu insn görünüşlü şeyler yok edilmiyor. şu an seferberlik ilan edilse kim gitmez kim bitirmez istemez bu *****  neden orada yatan şerefsiz idam edilmiyor. bu işte var bişeyler.
Şu anda dışarıdan YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER diyerek geçiyorlar Yozgatın tam merkezinde bu sesleri duydukca insanın tüyleri diken diken oluyor. Kelimeler yetmiyo işte.
bişeyler yazdım ne yazdımı bilmiyorum saçmalamışta olabilirim özür dilerim..............

benim eşim polis bu tür olaylarda kendi ve bütün arkadaşları hatta amirleri bunların ağzını burnunu dağıtmak için fırsat kolluyorlar. Ama yukardakiler bunu engelliyor en yukardakiler. Silahını biber gazını vs kullanmayı bırak üstüne yürüsen olay çıkıyor. Heleki karşılık ver... bi emir geliyo YUKARILARDAN bi bakmışşsın soruşturma açılmış ceza almışsın, fişlenmişsin... hatta sürgüne gitmişsin... sonra meslek hayatı zaten zor olan polislerin hayatı çekilmeze dönüşüyor. Ama inanın bütün polis ve askerler bi emir verilse hepsini darmadağın eder ama engelleniyorlar...