0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
omo'ya yazdım aralık ayı gelmedi diye hala gönderim devam ediyor diyor:(
bi askere gittik ölmüş forum ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi askere gittik ölmüş forum ya döndünmü calculus sen askere gittin kampanyada kalmadı meraklanma o yğüzden forum sessiz doğadanla molfixe kaldık 1aydır birde ay başlarında omo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi askere gittik ölmüş forum ya döndünmü calculus sen askere gittin kampanyada kalmadı meraklanma o yğüzden forum sessiz doğadanla molfixe kaldık 1aydır birde ay başlarında omo yok yaw daha dönmedim şafak 103 harbi diyom 2 haftada bir çarşıya çıktığımda bakıyorum foruma hiç kampanya falan yok en son opet ve halleye katılıp askere gelmştm ondan sonra kampanya falan göremedem ben yokum diye yapmıyor firmalar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinperşembeden önce makale gelir merak etmeyin. şimdiden boşa hesap yapmayın hangilerine yorum yapacağız diye. nasıl yeni makale gelirse nasıl yapıcazki?
perşembeden önce makale gelir merak etmeyin. şimdiden boşa hesap yapmayın hangilerine yorum yapacağız diye.
ben 2hafta önce mesaj yamıştım gelmedi diye gönderimler devam ediyor dediler amöa 2haftada gelmedi bence bunlar bir mesaj yazmışlar kopy yapıp her mesaj yazana yolluyolar